Jaroslav Köstl: Takımım, Fenerbahçe'yi ciddiye almadığı için 2 gol yedi

Feride Kara
17.02.2022 - 23:22 | Son Güncellenme: 17.02.2022 - 23:30

UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup eden Slavia Prag'da yardımcı antrenör Jaroslav Köstl karşılaşmayı değerlendirdi.

Jaroslav Köstl: Takımım, Fenerbahçe'yi ciddiye almadığı için 2 gol yedi

Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup eden Slavia Prag'da yardımcı antrenör Jaroslav Köstl karşılaşmayı değerlendirdi. Köstl "Maça çok iyi hazırlandık. Rakibe çok iyi çalıştık. Akıllı bir şekilde oynayarak topu dolaştırdık. Bu, çok büyük bir zafer. Skor ne olursa olsun bizim için çok büyük bir zafer." dedi.

 Her şey bitmiş değil

Jaroslav Köstl:2 gol yememiş olmayı arzulardık ama Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Çok büyük geçmişi olan bir kulüp Fenerbahçe. Her şey bitmiş değil. 1 maç daha var. Bir avantajla evimize dönüyoruz. Avantaj elde ettiğimiz için çok mutluyuz.

İlgini Çekebilir
Ferdi'den 1 gol, 1 asist! "Bizimle kal Ferdi"
Habere Git

Takımım, Fenerbahçe’yi ciddiye almadığı için 2 gol yedi

Buraya gelirken bazı oyuncularımızı dinlendirmek için getirmemiştik ama Fenerbahçe bizi çok zorladı. Takımım, Fenerbahçe’yi ciddiye almadığı için 2 gol yedi, umarım bu oyuncularıma büyük ders olmuştur. Hiç bir rakibi küçümsememek lazım

Saha çok güzeldi

Saha çok güzeldi. Top hızlı hareket edebildi. Slovacko maçında pas yapma imkanı bulamıyorduk zeminden ötürü. Pas kombinasyonları olamıyordu, top gitmiyordu. Burada istediğimiz her pası verebildik. Çok daha rahat atağa çıkabildik." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler