Jasikevicius, Anadolu Efes galibiyetinin sırrını açıkladı

10.10.2024 - 22:56 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 22:59

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, 78-83 mağlup ettikleri Anadolu Efes karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Jasikevicius, Anadolu Efes galibiyetinin sırrını açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Turkish Airlines EuroLeague'in ikinci haftasında temsilcilerimizin mücadelesinde Fenerbahçe Beko, deplasmanda karşılaştığı Anadolu Efes'i 83-78 mağlup etti ve derbide rakibinden Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın rövanşını alırken sezona da 2'de 2 ile başlamayı başardı.

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, THY EuroLeague'de Anadolu Efes karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi.

"Bu maçı yeniden izleyip hataları göreceğiz"

Sarunas Jasikevicius, "Maçın sonunda gelen bir galibiyet bu. Anadolu Efes'in yakaladığı bazı serilerin önüne geçebilirdik ama yarın bu maçı yeniden izleyip hataları göreceğiz. Ama bunu galibiyetle yapmak bizim için mutluluk verici." dedi.

"Takım için önemli bir motivasyon oldu"

Galibiyetin sırrını da açıklayan Jasikevicius, "Burada 10 gün önce Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda kaybettik. Bu takım için önemli bir motivasyon oldu. Yüksek enerji ile başladık. Maçları kazanmak bizim için önemli." sözlerini sarf etti.

Anadolu Efes, ilk yenilgisiyle tanıştı

Rakibinden Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesinin rövanşını alan Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de de sezona 2'de 2 ile girmiş oldu. İlk maçında Virtus Bologna'yı deplasmanda deviren Anadolu Efes ise ilk yenilgisiyle tanıştı.

Colson yıldızlaştı

Fenerbahçe Beko'da Bonzie Colson, 16 sayıyla takımının en skorer ismi olurken Wade Baldwin IV 15, Arturs Zagars ve Nigel Hayes-Davis de 11'er sayıyla oynadılar. Dan Oturu'nun 21 sayıyla en skorer isim olduğu Anadolu Efes'te ise Elijah Bryant 15, Rodrigue Beaubois 11 sayı ürettiler.

Senin için hazırladığımız haberler