Jasikevicius: "Mutlu olabiliriz ama çıkarmamız gereken dersler var"
Editör: Burak Alaca
Son Güncelleme /
Euroleague'de temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun evinde konuk ettiği Baskonia'yı 82-77'lik skorla mağlup ettiği maçın ardından koç Sarunas Jasikevicius açıklamalarda bulundu.

Son 5 Haber

Okan Buruk, Sporting - Galatasaray maçında herkesi şaşırtacak! Abdülkerim'in yerine...

Sporting hazır, gözler Galatasaray maçında! Son antrenman yapıldı

Portekiz'de gündem: Osimhen'in yerine oynayacak isim açıklandı

Rey Manaj, Sivasspor'u sırtladı: Golleri olmasaydı...

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, Erzurumspor maçında herkesi şaşırtacak
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Turkish Airlines Euroleague'in 32. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun evinde Baskonia'yı 82-77 mağlup ettiği maçın ardından koç Sarunas Jasikevicius açıklamalarda bulundu.
"Farkı açtıktan sonra oyunu öldürmemiz gerekiyor"
Avantajlı girdikleri son çeyreklerde fişi çekmekte zorlandıklarını belirten Litvanyalı koç, "Kazandık ama son çeyrekten dolayı mutlu olmamalıyız. Farkı açtıktan sonra maçı 'öldürebilmemiz' gerekiyor. Yine de çift maç haftasında oynadığımız iki iç saha maçını da kazandık, bu yüzden mutlu olabiliriz." dedi.
"Ders çıkarmamız gerekiyor"
Alınan sonuçlardan ötürü mutlu olduklarını ama çıkarmaları gereken delsler olduğunu da söyleyen Jasikevicius, "Hep dediğim gibi mutlu olabiliriz ama aynı zamanda ders çıkarmamız da gerekiyor." dedi.