Sarunas Jasikevicius’tan Ergin Ataman’a: "Hapiste olduğunu düşünmüştüm"

23.05.2024 - 13:38 | Son Güncellenme: 23.05.2024 - 14:09

Son dakika haberleri. Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Panathinaikos BC koçu Ergin Ataman ile Final Four öncesi bir araya geldi. İşte detaylar.

Sarunas Jasikevicius’tan Ergin Ataman’a: "Hapiste olduğunu düşünmüştüm"

AJANSSPOR-HABER

Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu Final Four ilk maçında Yunanistan temsilcisi Panathinaikos Aktor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe Beko'de Başantrenör Sarunas Jasikevicius, Panathinaikos Aktor koçu Ergin Ataman ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

"Hapiste olduğunu sanıyordum"

Sportal sitesinde yer alan habere göre; dün yaşanan olaylardan dolayı Ergin Ataman'a esprili bir şekikde takılan Sarunas Jasikevicius, "Hapiste olduğunu sanıyordum" ifadelerini kullandı. 

Ataman ise Jasikevicius'a gülerek ve sarılarak karşılık verdi. 

Kısa bir sohbetin ve gülüşmelerin ardından Sarunas Jasikevicius ve Ergin Ataman birbirlerine sarılarak ayrıldı.

Fenerbahçe Beko - Panathinaikos Aktor maçı ne zaman?

Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos Aktor arasındaki karşılaşma 24 Mayıs Cuma günü (yarın) TSİ 19.00’da Almanya’nın Berlin kentindeki Über Arena’da oynanacak ve mücadele S Sport tarafından şifresiz canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague’de normal sezonu 20 galibiyet ve 14 yenilgiyle altıncı sırada noktaladı. Sarı-Lacivertli ekip, Play-off turunda ise normal sezonu üçüncü sırada bitiren Monaco’yu 2-3 ile geçerek beş yıllık aranın ardından Final Four biletini aldı. 

Öte yandan Final Four’un diğer ayağında ise Yunanistan ekibi Olympiacos ile İspanya temsilcisi Real Madrid TSİ 22.00’de kozlarını paylaşacak.

Ergin Ataman: "Yaşanan şey Fenerbahçe camiasını temsil etmiyor"

Senin için hazırladığımız haberler