Jason Denayer, Lyon ile anlaşmak üzere

18.08.2018 - 00:33 | Son Güncellenme: 18.08.2018 - 03:33

Fransa Ligi ekiplerinden Olympique Lyonnais, geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Manchester City'li oyuncu Jason Denayer'i transfer listesine aldı.

Fransa Ligi ekiplerinden Olympique Lyonnais, geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Manchester City'li oyuncu Jason Denayer'i transfer listesine aldı.

Lequipe' de yer alan habere göre, Lyon başkanı  Jean-Michel Aulas, Jason Denayer transferi için İngiliz ekibi Manchester City ile görüştüklerini ve transferin Cumartesi günü netlik kazanacağını belirtti.

Olympique Lyonnais, Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer'in transferini yarın açıklaması bekleniyor. Denayer'in Manchester City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2020 yılında bitiyor.

Öte yandan Jason Denayerr transferı dışında savunmaya başka bir oyuncu daha katmak isteyen Olympique Lyonnais, Benfica forması giyen Ruben Dias ile de görüşme halinde.

Lyon başkanı Jean-Michel Aulas, Ruben Dias için Benfica yetkilileriyle 1 ay önce görüştüklerini bu transferin o zaman mümkün olduğunu ama şu an ise imkansız olduğunu ifade etti. Ama yarın bir savunma oyuncusunu duyurabiliriz. " açıklaması yaptı.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler