Jason Denayer'e talip oldular!

30.08.2017 - 16:24 | Son Güncellenme: 30.08.2017 - 16:24

Jason Denayer'e talip oldular!

AJANSSPOR DIŞ HABER - İskoçya’nın köklü kulüplerinden Celtic, daha önce Galatasaray forması da giyen Jason Denayer’i kadrosuna katmak istiyor.

Geçen sezon Premier Lig’de kiralık olarak Sunderland forması giyen Belçikalı savunma oyuncusunun Celtic tarafından kiralanmak istendiği, ancak ; Celtic kulübüne bu transferde rakiplerin (4 kulüp) olduğu dile getirildi.

Celtic’in, Güney Afrikalı savunma oyuncusu Rivaldo Coetzee’nin sağlık kontrollerinde sorun çıkmasının ardından Denayer’e yönlendiği ve futbolcunun bir seçenek olduğu aktarıldı.

Manchester City'nin oyuncusu olan ve henüz hiçbir takım ile anlaşma sağlanamadığı belirtilen Jason Denayer, Celtic tarafından en kötü ihtimalle 1 yıllığına kiralanmak isteniyor.

Öte yandan 2015-2016 sezonunda Galatasaray forması giyen 22 yaşında ve 1,84 boyundaki Denayer’in Galatasaray’a dönmek istediği gündeme gelmişti.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün bu konuda, ”Denayer için City kulübüyle konuşmalarımız oldu. City’nin şu anda düşünceleri var. Ortak zeminde buluşmamış vaziyette. Jason Denayer’in Galatasaray sevgisini herkes biliyor. Umuyorum ki bu süreç müspet biter, önceki gibi olmaz” demişti.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler