Jayden Oosterwolde sezonu kapattı, Fenerbahçe harekete geçti!

22.10.2024 - 18:48 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 18:58

Fenerbahçe, Süper Lig 9. haftada Samsunspor'a karşı oynanan mücadelede Jayden Oosterwolde'nin sakatlanmasının ardından ara transfer dönemi için harekete geçti! İşte detaylar...

Jayden Oosterwolde sezonu kapattı, Fenerbahçe harekete geçti!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor ile oynadığı mücadelede 2 puan bırakan Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'ye, liderlik yolunda yaşanan puan kaybının ardından bir kötü haber daha geldi.

Oosterwolde sakatlandı

Fenerbahçe'nin sol beki Jayden Oosterwolde, mücadelenin 73. dakikasında sakatlandı ve yerini Samet Akaydin'e bıraktı.

Sezonu kapattı

Kulüpten yapılan bilgilendirmeye göre sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü tespit edilen futbolcu 5-7 ay yeşil sahalardan uzak kalacak.

Fenerbahçe harekete geçti

A Spor'da yer alan bilgiye göre Oosterwolde'nin sakatlanmasının ardından sarı-lacivertli kurmaylar ara transfer dönemi için harekete geçti.

Haberde yer alan bilgiye göre; Fenerbahçe, önümüzdeki ara transfer döneminde sol bek takviyesi yapmak için kolları sıvadı.

Osayi ayrılabilir

Sarı-lacivertli forma altında bu sezon istediği süreleri bulamayan ve bu durumdan hoşnut olmadığı konuşulan Bright Osayi Samuel'in devre arasında takımdan ayrılabileceği aktarılırken buna göre bir sağ bek takviyesi de gelebileceği belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler