Fenerbahçeli futbolcu Jayden Oosterwolde'den Galatasaray iddialarına yanıt

Özgür Koç
22.06.2024 - 08:23 | Son Güncellenme: 22.06.2024 - 08:28

Fenerbahçe'nin Hollandalı savunma oyuncusu Jayden Oosterwolde, Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki iddialara cevap verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçeli futbolcu Jayden Oosterwolde'den Galatasaray iddialarına yanıt

AJANSSPOR - HABER

Michy Batshuayi'nin Galatasaray ile anlaşmasının ardından bugün de Jayden Oosterwolde'nin Sarı-kırmızılı kulübe transfer olacağı yönündeki iddialara yıldız futbolcu sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Galatasaray iddiaları

Galatasaray'ın Jayden Oosterwolde'nin menajeriyle iletişime geçtiği ve transfer görüşmeleri yaptığı ileri sürülmüştü. Sarı-kırmızılıların iddialara göre Oosterwolde'nin serbest kalma bedelini ödemeyi planladığını ve Ocak ayında Hollandalı futbolcuyu Avrupa'nın üst düzey kulüplerine satmayı düşündüğü kaydedilmişti.

"Asla"

Hollandalı futbolcu, Galatasaray deplasmanındaki galibiyette yaptığı gol sevinci ve üzerinde 'Asla' yazan bir görselle bu iddialara yanıt verdi.

Serbest kalma maddesi yok

23 yaşındaki Oosterwolde'nin Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Hollandalı futbolcunun sözleşmesinde serbest kalma maddesi ise bulunmuyor.

43 maçta forma giydi

Fenerbahçe'nin 2022-2023 sezonunun devre arasında Parma'dan transfet ettiği Jayden Oosterwolde, geride kalan sezonda tüm kulvarlarda 43 maçta 2 gol kaydetti.

Transfermarkt verilerine göre 23 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.

Senin için hazırladığımız haberler