Jean Michel Seri’den itiraf: Galatasaray....

10.02.2021 - 21:55 | Son Güncellenme: 10.02.2021 - 22:04

Galatasaray haberleri… Jean Michel Seri, ara transfer döneminde Galatasaray’ın kendisine ilgisi olduğunu doğruladı. İşte detaylar…

Jean Michel Seri’den itiraf: Galatasaray....

Geçtiğimiz sezon Fulham’dan kiralanıp Galatasaray forması giydikten sonra, bu sezon devre arası transfer döneminde yine Sarı-Kırmızılı ekibin gündemine gelen Jean Michel Seri, Fransa Ligi ekiplerinden Bordeaux’nun yolunu tutmuştu.

Hürriyet’in haberine göre Seri, transfer döneminde sadece Bordeux’nun değil, Galatasaray’ın da kendisiyle ilgilendiğini itiraf etti.

Galatasaray’dan teklif geldiğini ancak Bordeaux Sportif Direktörü Alain Roche ile yaptığı konuşmadan oldukça etkilendiğini belirten Fildişili orta saha, "Galatasaray ve Valencia'dan da ilgi vardı ancak Alain Roche benimle çok pozitif bir görüşme yaptı. Beni gerçekten istediklerini hissettim. Beni arayana kadar daha tercihimi yapmamıştım. Portekiz'den Nice için ayrıldığımda ne hissettiysem, aynısını hissettim." ifadelerini kullandı.

Sarı-Kırmızılılarda forma giydiği dönemde kendini defansif olarak geliştirdiğini belirten tecrübeli futbolcu, "Defansif olarak kendimi geliştirdim. Galatasaray'da 4-3-3 oynadık ve defansın önünde 6 numara olarak oynadım. Sezonun yarısında görevim buydu." şeklinde konuştu.

Öte yandan Jean Michel Seri, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 37 maçta görev alırken 2 gol atıp, 4 de asist kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler