Jean-Pierre Rivere'den Belhanda itirafı! 'Transfer yapamazdık çünkü...'

04.09.2018 - 13:43 | Son Güncellenme: 04.09.2018 - 16:43

Nice Başkanı Jean-Pierre Rivere'den Younes Belhanda transferine dair önemli bir açıklama geldi.

Nice Başkanı Jean-Pierre Rivere'den Younes Belhanda transferine dair önemli bir açıklama geldi.

Transferin son gününde Galatasaray'dan Belhanda'yı kiralamak isteyen Nice, bunda başarılı olamamış ve Faslı oyuncu takımda kalmıştı.

France Bleu'ye konuşan Rivere, o gün yaşananları ve Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'le yaptığı pazarlığı detaylarıyla anlattı.

Transferin son gününde bir fırsat yaratmaya çalıştıklarını ifade eden Nice Başkanı, "Ama şapkadan çıkan bir isim değil de takip ettiğimiz, bildiğimiz isimlere yöneldik. Belhanda'nın yıllık net maaşı 4 milyon euro. Aylık 400 bin euro ediyor. Başkanıyla bu transferi kiralık olarak gerçekleştirebilir miyiz diye konuştuk. Younes Nice'i, biz de Younes'i seviyoruz. Maaşında yarı yarıya indirime gitmeye hazırdı. Ama 10 milyon euro bonservis ve yıllık maaşı Nice için imkansızdı. Ayrıca Galatasaray Başkanı da veto etti, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları için Belhanda'nın ayrılmayacağını söyledi" ifadelerini kullandı.

Belhanda bu transfer görüşmelerinin ardından cumartesi günü Trabzonspor deplasmanında sahaya ilk 11'de çıkmış ve direkt kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler