Jelena Karleusa, Dusko Tosic’ten ayrılık iddialarına yanıt verdi

10.01.2019 - 21:27 | Son Güncellenme: 11.01.2019 - 00:27

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic ve eşi Jelena Karleusa hakkında ortaya atılan yasak aşk ve ayrılık iddialarına ikiliden yanıt geldi. 33 yaşındaki Tosic, "Düşmanlarımıza uzun ömür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Jelena Karleusa, Dusko Tosic’ten ayrılık iddialarına yanıt verdi

Eski Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic’in, eşi Jelena Karleusa’nun telefonunda Bosnalı futbolcu Ognjen Vranjes’e ait mesajlar bulduğu iddiasına ikiliden yanıt geldi.

Çin’de Guangzhou forması giyen 33 yaşındaki savunma oyuncusunun ülkesi Sırbistan’a döndükten sonra Jelena’nın telefonunda Vranjes’e ait mesajlar bulduğu iddia edildi.

Tosic’in gördüğü mesajlar sonrasında Vranjes’i arayarak tehdit ettiği ve ikilinin ayrılık aşamasına geldiği belirtilirken Jelena’nın tatil yapmak için Türkiye’ye gittiği ifade edildi.

Ancak konu hakkında Bosna basınına açıklamalarda bulunan Tosic ve Jelena, yapılan haberlerin ailelerine saldırı amacını taşıdığını dile getirdi.

Futbol yaşantısını Çin’de sürdüren Tosic, “Kimsenin telefonunu almadım ya da kimseyi tehdit etmedim. Gazetecilerin neden böyle bir yolu seçtiğini merak ediyorum. Tüm düşmanlarımıza uzun bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ayrılık iddiaları hakkında konuşan Jelena ise,“Evliliğimizde hiçbir sorun yok, her şey yolunda. Kötü insanlar, kötü niyetler, bunların hepsi bumerang gibi onlara geri dönecek. Aileme yapılan bu saldırı ilk değil son olmayacak” şeklinde konuştu.

Öte yandan Tosic’in iki gün önce Instagram’dan yaptığı paylaşım da çıkan haberlere yanıt niteliğindeydi. (Sözcü)

Pozlarıyla olay yaratmıştı

Senin için hazırladığımız haberler