Jelena Karleusa, o futbolcuyu teşhir etti! Ölümle tehdit edip penisinin fotoğrafını yollamış...

15.01.2019 - 11:56 | Son Güncellenme: 15.01.2019 - 14:56

Jelena Karleusa, o futbolcuyu teşhir etti! Ölümle tehdit edip penisinin fotoğrafını yollamış...

Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa, kendisini ölümle tehdit eden Boşnak futbolcu Ognjen Vranjes'i sosyal medyadan teşhir etti. 

Sırbistan'da oldukça popüler olan Karleusa dün akşam Facebook hesabından yaptığı paylaşımlarla olay yarattı. 

Şimdilerde Anderlecht forması giyen Vranjes'in kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten Karleusa, 29 yaşındaki futbolcunun kendisine gönderdiği gözü yaşlı bir fotoğraf karesi ile penisinin fotoğrafını da paylaştı.

AJANSSPOR

Jelena’nın Tosic’i, Bosna-Hersekli futbolcu Ognjen Vranjes ile bir süredir aldattığı geçtiğimiz günlerde öne sürülmüş ancak ünlü şarkıcı iddiaları kesin bir dille reddetmişti.

Sırbistan, 15 Ocak sabahına gündeme bomba gibi düşen bir haberle uyandı. Sırp basınında Jelena’nın çıplak fotoğrafları yer aldı. Müstehcen fotoğraflarda Vranjes’in Jelena ile görüntülü konuşma yaptığı görülüyordu.

Ünlü şarkıcı ise fotoğrafların çoğunun montaj olduğunu ve bir kısmının da cep telefonundan çalınıp Vranjes ile konuşuyormuş gibi düzenlendiğini söyledi.

Jelena olayın arkasında sadece bir kişinin değil bir şebekenin olduğunu ve bu kişilerin amacının evliliğine ve ailesine zarar vermek olduğunu da iddia etti. Ve yasal yollara başvuracağını açıkladı.

Jelena aynı zamanda Facebook sayfasından flaş ifadeler içeren paylaşımlarda da bulundu. Vranjes’in ağladığı görülen bir fotoğrafını ve kendisini ölümle tehdit ettiği yazışmaları paylaşan Jelena; kendisine bir arkadaşının ilettiği çıplak bir erkek vücudunu da paylaşarak fotoğraftaki kişinin Ognjen Vranjes olduğunu iddia etti.

Vranjes de yaşananlar üzerine bir açıklamada bulundu ve “Onun beni tanıttığı gibi bir psikopat değilim. Kimseyi bir şeye zorlamadım” diye konuştu. Ünlü şarkıcı, Vranjes’le aralarında geçen konuşmaları da paylaşırken konuşmalarda Vranjes’in Jelena’ya “Senin en iyi arkadaşın benim. Bana inanmazsan intihar ederim” gibi ifadeler kullandığı görülüyor.

Jelena’nın iddiasına göre Vranjes, Sırp basınının paylaştığı fotoğrafların gerçek olmadığı yönünde Jelena’ya şahitlik edeceğini söyleyip daha sonra kararından vazgeçerken fotoğraflarla ilgili 40 yaşındaki şarkıcı, mahremini paylaştığı bir açıklamada bulundu.

Sırp basınında yer alan ve gazetelerin ilk sayfasına yer bulan fotoğraflar hakkında “Madem zor bir durumdayım, o zaman bir mahremimi de açıklayayım. Benim cinsel organımın üzerinde bir ben var ve bunu eşim de bunu biliyor” ifadelerini kullandığı bir paylaşımda bulundu. (Skor Sözcü)

Senin için hazırladığımız haberler