Jeremain Lens dibe vurdu! Yeni adresi şaşırttı

28.07.2022 - 10:37 | Son Güncellenme: 28.07.2022 - 10:46

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra henüz bir takıma imza atmayan 34 yaşındaki Hollandalı futbolcu Jeremain Lens'in yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Jeremain Lens dibe vurdu! Yeni adresi şaşırttı

Ülkemizde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Karagümrük'te forma giyen, Jeremain Lens siyah beyazlılar tarafından kadro dışı bırakılmış, kendisine kulüp bulması istenmesine rağmen anccak sözleşmesinin sona ermesiyle takımdan ayrılmıştı.

Piyasa değeri 50 bin Euro'ya düştü

Beşiktaş'ta son iki sezonunu kadro dışı olarak geçiren Lens'in güncel piyasa değeri 50 bin Euro'ya kadar düşerken, 34 yaşındaki futbolcu hakkında flaş bir transfer iddiası geldi.

Serie C'ye gideceği yazılmıştı

İtalyan basını tarafından geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddiaya gören Jeremain Lens'e Serie C (3. Lig) ekibi Vis Pesaro'nun talip olmuştu. Hatta Lens ile İtalyan ekibi arasında transfer görüşmelerinin başladığı ifade edilmişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın hedefindeki Cenk'in yeni takımı belli oldu
Habere Git

Bir iddia da Fransa'dan, yine 3. Lig ekibi

Hollandalı futbolcu için bir transfer iddiası da Fransa'dan geldi. L'Équipe'de yer alan habere göre; Jeremain Lens Fransa 3. Lig ekibi FC Versailles ile transfer görüşmelerine başladı. Lens'in Fransız ekibine iki yıllık imza atacağı kaydedildi.

Jeremain Lens'in kariyeri

Futbola Ajax altyapısında başlayan Jeremain Lens, AZ Alkmaar, NEC Nijmegen, PSV Eindhoven, Dinamo Kiev, Sunderland, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Karagümrük formaları giydi. Kariyeri boyunca 504 maça çıkan 34 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda, 113 gol ve 123 asist kaydetti. Lens, 34 kez giydiği Hollanda Milli Takımı formasıyla da 8 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler