Jesse’nin eski hocası canlı yayında açıkladı! Galatasaray...

28.12.2019 - 15:05 | Son Güncellenme: 28.12.2019 - 15:05

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Eskişehirspor'un Nijeryalı futbolcusu Jesse hakkında eski hocası Fuat Çapa'dan son dakika açıklaması geldi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Fuat Çapa, "Eskişehirspor'un şu andaki durumu beni çok üzüyor. Eskişehirspor taraftarını çok seviyorum, bu durumu Eskişehirspor camiası hak etmiyor. Jesse'yi Eskişehirspor’a denemek için almıştık. Belçika'da Jesse'nin menajeri oyuncuyu bize önerdi. Jesse idmanlara çıktıktan sonra anlaştık, yönetim de transferi konusunda ikna oldu. Jesse'nin eski kulübüne ödememiz gereken bonservis ücreti 100 bin Euro'ydu, devre arasında transfer yasağını kaldırdık, Jesse’nin transferi için o dönem kulübüne 60 bin Euro'yu ben ödedim. Yönetim ücretin bana sonra ödeneceğini söyledi fakat ödeme olmadı. Jesse'nin transferi bu şekilde oldu."ifadelerini kullandı ve ekledi:

‘Hedefi tekrar Premier Lig’

"Gönül isterdi ki Jesse Eskişehirspor'da sezonu tamamlasın. Malasef futbolda bu kadar duyarlılık yok. Jesse, Rodrigues ve Onyekuru'nun özelliklerine sahip. Yaş olarak onlardan daha genç. Skora katkısı çok fazla, boş alanda etkili bir oyuncu. Jesse, kesinlikle Galatasaray'a fayda sağlar. Jesse, Stoke City’nin alt yapısında kısa bir süre oynamış, hedefi tekrardan Premier Lig'e dönmek. Jesse, sahada çalışmayı seven karakterli bir oyuncu. Galatasaray iyi bir oyuncuyu transfer etti.”

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler