Fenerbahçe'de Kırmızı Kart Gören Jorge Jesus, Beşiktaş Derbisinde Yok

Akın Ungan
24.03.2023 - 10:10 | Son Güncellenme: 24.03.2023 - 10:22

Alanyaspor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Beşiktaş derbisinde olmayacak. Jesus'un güvendiği isim belli oldu. Detaylar...

Fenerbahçe'de Kırmızı Kart Gören Jorge Jesus, Beşiktaş Derbisinde Yok

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynayacağı Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına devam etti. Sarı-Lacivertli takımda kırmızı kart cezalısı Jorge Jesus'un yokluğu ise düşündürdü.

Jesus kırmızı gördü, derbiyi kaçırdı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanan ve 3-1 kazanılan Alanyaspor maçında, hakem Mete Kalkavan tarafından kırmızı kart gören ve tribüne gönderilen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 1 maç ceza aldı. Jesus, Beşiktaş derbisinde takımın başında olamayak.

Yardımcısına güveniyor

Jorge Jesus'un Beşiktaş derbisi öncesi güvendiği isim de belli oldu. Yarcımcı antrenör Joao de Deus derbide takımın başında olacak.

İlgini Çekebilir
Jesus'a kırmızıdan 1 maç Sevilla'dan para cezası
Habere Git

Konya maçında takımın başına geçti

Deus daha önce Jesus'un cezalı olduğu 23. haftadaki 4-0 kazanılan Konyaspor maçında da görev yapmıştı. Ayrıca Hollandalı çalıştırıcı, 26. haftada tribüne gönderilen Jesus'un ardından Alanyaspor maçının geri kalanında sorumluluğu devralan isim olmuştu.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçının tarih ve saati

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Süper Lig maçı 2 Nisan 2023 Pazar günü, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma Kadıköy'de oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler