Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Alassane Plea Transferini Bitirmek İstiyor

Akın Ungan
22.07.2022 - 12:45 | Son Güncellenme: 22.07.2022 - 13:05

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Mönchengladbach'tan Alassane Plea transferini bitirmek istiyor. Öte yandan oyuncuya talip olan farklı takımlar da var.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Alassane Plea Transferini Bitirmek İstiyor

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, Borussia Mönchengladbach'ın 29 yaşındaki santrforu Alassane Plea ile ilgileniyor.

Kiev maçında eksikler görüldü

Dinamo Kiev karşısında çıktığı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu mücadelesinde açıkça görünen forvet ihtiyacı doğrultusunda harekete geçen Jorge Jesus, kadroda bulunan hücumcuların yeterli olmayacağını dile getirdi.

Jesus Plea'nın bitirilmesini istedi

Sabah'ın haberine göre golcü oyuncu arayışlarına devam eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Alassane Plea transferinin bitirilmesini istedi.

Almanlar 5 istiyor, Fener 3 veriyor

Haberde, Alman kulüp ile pazarlık masasına oturan Sarı-Lacivertli takımın, 5 milyon Euro talep eden Gladbach'a 3 milyon Euro önerdiği ve karşı taraftan indirim beklediği kaydedildi.

Alman basınında Fenerbahçe yok

Öte yandan Bild'in haberine göre Plea için Premier Lig ekiplerinden Everton ve Ligue 1 temsilcisi Marsilya gibi kulüplerin devrede olduğu belirtildi. Bu transferde öne çıkan ekibin Marsilya olduğu vurgulanırken, Alman basınında Sarı-Lacivertliler ismi yer almadı.

Senin için hazırladığımız haberler