Fenerbahçe, Jorge Jesus'un istediği Andrea Belotti transferi için harekete geçti

21.06.2022 - 10:09 | Son Güncellenme: 21.06.2022 - 12:22

İlk imzalarını Lincoln ve Bruma'ya attıran Fenerbahçe, Jorge Jesus'un istediği İtalyan golcünün transferi için de harekete geçti. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe, Jorge Jesus'un istediği Andrea Belotti transferi için harekete geçti

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertliler Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda birçok ismi listesine almıştı. Portekizli hoca özellikle 4-4-2 sistemi üzerinde takım kurmak isterken hareketli bir santrfor istedi.

Kanarya'nın golcü hedefi Andrea Belotti

Forvet transferi için kolları sıvayan Kanarya'da, bir süre önce gündeme gelen İtalyan golcü Andrea Belotti ismi ağırlık kazanmaya başladı. İlk olarak Portekiz basının duyurduğu transfer harekatındaki detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Yıllık 3 milyon Euro'dan 2+1 yıllık sözleşme

Fotomaç'ta yer alan habere göre; sarı-lacivertli kurmayların, bu hafta içinde 28 yaşındaki forvetle masaya oturmak için sözleştikleri kaydedildi. Torino ile sözleşmesi bittiği için boşa çıkan İtalyan santrfora yapılacak teklif üzerinde çalışan Fenerbahçe yönetimi, bu rakamı da belirledi. Buna göre 1.81 boyundaki futbolcuya 3 milyon euro imza parası, yıllık da 3 milyon euro artı bonuslar şeklinde bir teklif yapılacağı kaydedildi. Sözleşme süresinin ise 2+1 yıllık olarak düşünüldüğü belirtildi.

İlgini Çekebilir
Transferin gözdesinden Fenerbahçe'ye kötü haber!
Habere Git

Jesus isim vererek istedi

Teknik direktör Jorge Jesus'un bizzat isim vererek istediği İtalyan futbolcu Belotti için şartların daha da zorlanacak. Bellotti'nin piyasa değeri 20 milyon euro civarında. Golcü oyuncu daha önce Palermo ve AlbinoLeffe formalarını giymişti.

Andrea Belotti kimdir?

Andrea Belotti, 20 Aralık 1993'te İtalya'nın Bergamo şehrine bağlı Calcinate köyünde dünyaya geldi. 10 yıldır profesyonel olarak futbol oynayan 28 yaşındaki Belotti, şimdiye dek 390 resmi maçta forma giydi. Son 7 sezondur Torino için mücadele eden İtalyan forvet, sahaya çıktığı 390 resmi maçta 158 gol, 35 asist üretti. Yıldız futbolcunun bonservisi elinde bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler