Jorge Jesus Kırmızı Kart Gördü, Yardımcısı Konuştu! "Hakemler..."

Akın Ungan
02.02.2023 - 23:01 | Son Güncellenme: 03.02.2023 - 00:12

Süper Lig'de Fenerbaçe, Adana Demirspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Maç sonunda kırmızı kart gören Jorge Jesus röportaj veremedi. Yardımcısı konuştu.

Jorge Jesus Kırmızı Kart Gördü, Yardımcısı Konuştu! "Hakemler..."

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, zorlu deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın son düdüğü ile maçın hakemi Ali Palabıyık'a koşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, hakemle girdiği diyaloğun ardından kırmızı kart gördü.

Jesus röportaj veremedi, yardımcısı geldi

Gördüğü kırmızı kart nedeniyle Jorge Jesus, maç sonunda yayıncı kuruluşa verilen röportajda yer alamadı. Dünyaca ünlü Portekizli teknik adamın yerine yardımcı antrenör Joao de Deus kameraların karşısına geçti. Deus, mücadelenin hakemi hakkında yorum yaptı.

"25 şutumuz var, galip gelememek üzücü oldu"

Joao de Deus, "İki takımı da tebrik etmek istiyorum. Harika mücadele gösterdiler. Bizim üstünlüğümüzün karşılığı bu olmamalıydı. 25 şutumuz var, galip gelememek üzücü oldu" diyerek sözlerine başladı.

İlgini Çekebilir
Altay Bayındır isyan etti! "Pozisyonlara nasıl bakılıyor anlamadım"
Habere Git

"Hakemlerin hatası vardı"

Maçın hakemleri hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Deus, "Bugünkü hakemler seviyeyi kaldıramadı. Hakemlerin hatası vardı. Mert'in attığı golde ihlali tespit eden hakemler, Batshuayi ve Samet'in penaltılarını göremedi. Adana Demirspor'un benzer pozisyonunda penaltı görüldü" açıklamasını yaptı.

"Teknik direktörümüz bu yüzden kırmızı kart gördü"

Son düdüğün ardından öfkelenen Jorge Jesus'un hakem Ali Palabıyık'a yaptığı itirazın ardından gördüğü kırmızı kartı açıklayan yardımcı antrenör, "Son pozisyonda da faul verilmedi. Teknik direktörümüz de bu pozisyon için itiraz etti ve kırmızı kart gördü" diye konuştu.

Galatasaray ile fark 6'ya çıktı

Fenerbahçe, Adana Demirspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak, Yeni Adana Stadyumu'ndan 1 puan ile ayrıldı. Bu hafta Galatasaray ile puan farkı 6'ya çıktı. Joao de Deus, Sarı-Kırmızılılar ile oluşan fark hakkında açıklama yaptı.

İlgini Çekebilir
Montella: "Eğlenceli bir maç oldu"
Habere Git

"6 puan ligde hızlıca kapatılabilir"

Joao de Deus, "6 puan ligde hızlıca kapatılabilir. Bu ligde her şey mümkün. Oynayacağımız çok maç var. Bugünkü gibi oynarsak her şey normal çerçevede hakemler açısından ilerlerse kolay galibiyetler alabiliriz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler