Jesus onay verdi! Fenerbahçe'ye dönüyor...

Salim Manav
16.06.2022 - 16:34 | Son Güncellenme: 16.06.2022 - 17:11

Fenerbahçe'de son dakika haberi: Sarı-lacivertlilerin transfer gündeminde olan Kasımpaşa'nın file bekçisi Ertuğrul Taşkıran için teknik direktör Jorge Jesus'un raporu ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Jesus onay verdi! Fenerbahçe'ye dönüyor...

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon Süper Lig'de hedefine ulaşmak isteyen ve bu doğrultuda teknik direktörlük görevine Jorge Jesus'u getiren Fenerbahçe transferde atağa geçti. Portekizli hoca Jesus'un raporu doğrultusunda Bruma ve Lincoln Henrique'ye imza attıran Kanarya kaleci takviyesi için düğmeye bastı.

Berke Özer'in ayrılığından sonra kaleye transfer yapacak olan Fenerbahçe'de Kasımpaşa'dan Ertuğrul Taşkıran için görüşmelere başladı.

Jorge Jesus onay verdi

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, Ertuğrul Taşkıran'ın transferi için yönetime olumlu rapor verdi ve kadroya dahil edilmesini istedi.

Trabzonspor da devrede

Fenerbahçe'ye Ertuğrul Taşkıran transferinde Trabzonspor rakip oldu. Kasımpaşa'dan Eren Elmalı, Doğucan Haspolat'la anlaşan Fırtına, Ertuğrul için de İstanbul temsilcisine teklif yaptı.

İlgini Çekebilir
TrabzonPAŞA!
Habere Git

Ertuğrul Taşkıran'ın Kasımpaşa performansı

2010-2017 yılları arasında Fenerbahçe'de görev alan 32 yaşındaki kaleci geçen sezon Kasımpaşa'da 27 maçta oynadı ve kalesinde 36 gol gördü. Ertuğrul'un Paşa ile sözleşmesi Haziran 2023'te bitiyor.

Senin için hazırladığımız haberler