Jorge Jesus'dan Sörloth ve Maxi Gomez sözleri

19.08.2022 - 00:39 | Son Güncellenme: 19.08.2022 - 08:42

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Austria Wien'i 2-0 mağlup ederken teknik direktör Jorge Jesus maçın ardından konuştu

Jorge Jesus'dan Sörloth ve Maxi Gomez sözleri

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Austria Wien'i 2-0 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus açıklamalar yaptı. 

Joshua King'te kas yorgunluğu oldu

Jesus "King'te kas yorgunluğu oldu. Onun özel yetenekleri var. Hızlı bir oyuncu. Bir önceki maçta toparlayamamıştı bu yüzden yorgunluk hissetti. Bugün Valencia oynamadı. Ama bir önceki maçtan 1 forvetin Serdar Dursun'un yanında olmasını istedim. Diğer oyuncuları değiştirdik. Joshua King, Pazartesi günkü maç için hazır olacak mı bilmiyorum."

Kafamda ideal 11 yok

Kadro ile ilgili konuşan Jesus "Bu süreçte takımımız her maç üzerine koyuyor. Hem Avrupa hem Türkiye Ligi'nde her maç aynı oyuncularla oynamak mümkün değil. Bu yüzden rotasyon yapıyorum. Dolayısıyla her maç 6-7 oyuncu değiştiriyoruz. Bugün de 2 maç üst üste oynayan oyuncuların problemleri oldu. Haftada 1 maç yapsaydık kafamda ideal 11 olurdu. Ama 3 günde bir maç yaptığımız için kafamda ideal 11 yok."
 
 
 
 

 

İlgini Çekebilir
Davul tokmağı atılan Altay: "Yüzüme gelse..."
Habere Git

Maxi Gomez - Sörloth transferleri

Maxi Gomez - Sörloth transferleri konusunda Jesus "Şu anda Fenerbahçe'de olmayan oyuncular hakkında konuşmak istemiyorum. Belirtilen isimler yazılıyor ama bu konuda konuşmak istemiyorum. Elimdeki oyuncuları değerlendirmek istiyorum, onlara güveniyorum. İsterim ki takım her zaman böyle oynasın. Fenerbahçe ofansif anlamda hala istediğim sistemi oturtamadı. Defansif anlamda güçlüyüz ama ofansif anlamda hala gelişmemiz gereken detaylar var." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler