Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Arda Güler Kararı! 11'e Dönüyor...

Akın Ungan
14.04.2023 - 09:36 | Son Güncellenme: 14.04.2023 - 09:50

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, MKE Ankaragücü maçı için kararını verdi. Arda Güler, kritik maçta ilk 11 başlayacak. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Arda Güler Kararı! 11'e Dönüyor...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertli takımda kritik maç öncesi kadro netleşiyor.

Jesus'tan Arda Güler kararı

Fenerbahçe Teknik Dirketörü Jorge Jesus, MKE Ankaragücü maçında sahaya süreceği ilk 11 hakkında çalışmalarını sürdürüyor. Fotomaç'ın haberine göre Jesus, Arda Güler kararını verdi.

Arda Güler, Ankaragücü karşısında ilk 11'de!

Jorge Jesus, Fatih Karagümrük maçının ikinci yarısında oyuna dahil olan ve bir asist yapan genç yeteneği MKE Ankaragücü maçında ilk 11'de başlatacak. 

Arda, Jesus'un güvenini kazandı

2-1 kazanılan Karagümrük deplasmanında 33 dakika sahada kalan ve oynadığı süre boyunca 3 puanı getiren golün asistini yapan Arda Güler, takımın en yetenekli oyuncuları arasında yer alıyor. Genç futbolcu, performansı ile Jorge Jesus'un güvenini kazandı.

Arda Güler'in bu sezonki performansı

Bu sezon 12'si lig maçı olmak üzere toplam 24 resmi müsabakada görev alan Arda Güler, 4 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 18 yaşındaki genç on numara Süper Lig'de 2 gol, 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler