Jorge Jesus'tan Fenerbahçe taraftarına mesaj

Feride Kara
18.12.2022 - 16:46 | Son Güncellenme: 18.12.2022 - 17:16

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Jorge Jesus taraftarlara bir mesaj yolladı

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe taraftarına mesaj

Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe Dünya Kupası için verilen arada çalışmalarına Jorge Jesus'un yönetiminde sürdürüyor. 

Jesus "Bende sizi özledim"

Fenerbahçe taraftarlarına bir videolu mesaj veren Portekizli teknik adam Jorge Jesus "Bende sizi özledim" dedi. Kısa zamanda sarı lacivertli taraftarın sevgilisi olan Jesus'a karşı büyük bir sevgi söz konusu. 

Hocamızın Mayıs ayı sonuna kadar kontratı var

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik Jorge Jesus'un Brezilya ve Portekiz Milli Takımına gideceği konusunda konuştu "Hoca dünyaya saygınlığını ispatlamış bir isim. Kamuoyundaki haber ve söylemlere karşın bize ulaşan herhangi bir şey söz konusu değil. Hocamızın Mayıs ayı sonuna kadar kontratı var." ifadelerini kullandı.

Jesus'un da farklı bir şey düşünmeyeceğine inanıyorum

Bilecik, "Biz daha farklı bir yıl önermiştik. Hocanın bu anlamdaki yoğurt yeme biçimi bu şekilde; ilk kez gittiğim yerlerde 1 yıl kontrat yapıyorum, karşılıklı olarak memnuniyet değerlendirmesi yaparak devam ederiz dedi. Saygı duyuyoruz kendisine. Özetle; sezon sonuna kadar hocamızın burada olduğu çok net bir durum. Doğru süre geldiği zaman bunun devamını zaten kim istemez. Ben Jesus’un da farklı bir şey düşünmeyeceğine inanıyorum." dedi.

Hoca İstanbul’u seviyor

Jorge Jesus'un ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını düşünen Bilecik, "Hoca İstanbul’u seviyor. Türk insanına karşı müthiş bir iklim içinde kendini hissediyor. Basketbol aşkının yanısıra camiamız ile daha sık birlikte olmak için sık sık basketbol maçlarına da katılımcı oluyor. Bunlar da bu ülkeye karşı duyduğu hisler." şeklinde konuştu.

"Jorge Jesus bana göre başarısız"

Makedonya 2. Lig ekibi Gostivar'da teknik direktörlük yapan Oktay Derelioğlu Jorge Jesus için "Herkes 'Jesus, Jesus' diyor ama bu bütçe ve kadroyu Şampiyonlar Ligi'ne taşıyamadıysa, bana göre başarısız. Kimse kusura bakmasın. 40 tane transfer yaptınız. 4 tane oyuncunun ismini Avrupa listesine veremediniz. Kimse bunu sorgulamıyor. Şampiyonlar Ligi'ne girememişsin, lig, lig, lig… O zaman bravo." ifadelerini kullandı.

 
 
 

Jesus'un yerinde olsam bu kadar oyuncu aldırmam

Derelioğlu ayrıca "Futbolda hızlı üretim yok. Çalışacaksın, bekleyeceksin. Jesus çok tecrübeli kurt bir isim. Aynı ortamı, aynı rakamları İsmail Kartal'a sağladılar mı? Jesus'un aldığı rakamın karşılığı bu olmamalı. Ben bu rakamlara karşıyım. Jesus'un yerinde olsam bu kadar oyuncu aldırmam. Üst üste 8 maç farklı kadrolarla çıktı. Kadro 22+4, belki sekmelerle 28 olur. Oyuncu sürekli oynamak ister. Eğer problem yaşamıyorlarsa paralarını zamanında alıyorlardır ya da içeride susturuluyorlardır. Kavga ortamına girmiyorlardır." dedi. 

 

Senin için hazırladığımız haberler