İstanbulspor Beraberliği Sonrası Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Protestoya Tepki

Orhan Gülek
24.04.2023 - 22:23 | Son Güncellenme: 24.04.2023 - 22:48

Süper Lig'in 31. haftasında sahasında İstanbulspor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, maç sonu taraftarının protestosuna tepki gösterdi.

İstanbulspor Beraberliği Sonrası Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Protestoya Tepki

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe sahasında İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldı. 90+6. dakikada Eze'nin golüne engel olamayan Sarı Lacivertliler zirve yarışı mücadelesinde Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada büyük şans tepti.

Jesus tribünleri alkışlattı, tepki aldı

Büyük bir şoka uğrayan Fenerbaçe'de teknik direktör Jorge Jesus, maçın son düdüğünden sonra takımını orta sahada topladı. Bir süre oyuncularına moral motivasyon konuşması yaptıran Portekizli teknik adam, ardından tribünleri alkışlattı. Ancak, protokol tribününün de olduğu bölümden tepki geldi. Bunun üzerine Jesus da kol hareketi yaparak tepki gösterdi.

Arda Güler, Jorge Jesus'un koluna girdi

Jesus'un tribünlerle daha fazla atışmasına araya giren genç futbolcu Arda Güler önledi. Arda, Jesus'a gidip sarılarak, soyunma odasına doğru yönlendirdi. Jesus, kızgın bir şekilde sahayı terk etti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye büyük şok! Bu kez uzatmada yıkıldı
Habere Git

Taraftar, Jesus'un isteğine bu kez cevap vermedi

Jesus, sezon başından bu yana kazandığı bir çok maçtan sonra da takımını saha ortasında toplayıp kısa bir konuşma yaptıktan sonra tribünleri alkışlattı. Jesus, 3-3 biten İstanbulspor maçından sonra da takımı saha ortasında toplayarak tribünlere de "Mücadeleden vazgeçmeyin" mesajı vermek istedi. Ancak taraftar bu kez Portekizli hocaya istediği desteği vermedi.

Fenerbahçe, fırsatı tepti

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 64'e, İstanbulspor ise 29'a yükseltti. Fenerbahçe karşılaşmadan galibiyetle ayrılsaydı lider Galatasaray'la arasındaki puan farkını 4'e düşürecekti. 

Gelecek hafta Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak. İstanbulspor da sahasında Giresunspor'u konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler