Flamengo, Jorge Jesus'u Takımın Başına Getirmek İstiyor

Ali Bozkurt
10.03.2023 - 20:56 | Son Güncellenme: 10.03.2023 - 22:21

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus için Flamengo Başkanı Rodolfo Landim'in tekrardan devreye gireceği iddia edildi. Detaylar...

Flamengo, Jorge Jesus'u Takımın Başına Getirmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Sezon başında Fenerbahçe'nin teknik direktörü olarak göreve başlayan ve Avrupa basınında yankı bulan Jorge Jesus'a talipler gelmeye devam ediyor. Tecrübeli teknik adam için eski takımı Flamengo'nun tekrardan devreye gireceği iddia edildi. Detaylar...

''Jesus, sözleşme uzatmayacak''

Torcedores'de yer alan habere göre, Flamengo Başkanı Rodolfo Landim Jorge Jesus’un durumuyla ilgili bilgi toplamaya başladı. Landim’in edindiği ilk bilgiye göre Jesus Fenerbahçe’ye sözleşmesini yenilemeyeceğini bildirdiği ifade edildi.

Jorge Jesus'tan Flamengo Sorusuna Yanıt

Jesus, Coluna do Fla muhabiri Bruno Villafranca'nın Flamengo sorusuna yanıt verdi. Bruno Villafranca, Twitter hesabından "Jorge Jesus'a 2023 yılında Flamengo'yu çalıştırıp çalıştırmayacağını sordum. Kendisi zekice, kısa ve esrarengiz bir yanıt verdi. Kısa cevaptan sonra başka bir şey söylemedi: Sarılma (Emoji)" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe: "Yakından takip ediyoruz"
Habere Git

Ayrıca UOL'nin haberine göre Jorge Jesus, Brezilya Milli Takımı ve Flamengo seçenekleri dışında hiçbir takımla görüşmeyecek ve sezon sonunda Fenerbahçe'den kesin olarak ayrılacak.

“Türkiye’ye adapte olmakta zorlanıyorum''

 Flamengo’lu gazeteci bir video yayınlayarak Jorge Jesus'un yaptığı konuşmayı paylaştı. Jesus, “Türkiye’ye adapte olmakta zorlanıyorum. İşler istediğim gibi gitmiyor ama mayıs ayına kadar beni beklemeniz gerekiyor” ifadelerini kullandığı görüldü. 

Senin için hazırladığımız haberler