Brezilya'ya Jorge Jesus'u Önerdi, Fenerbahçe Taraftarı Tehdit Etti!

Akın Ungan
10.12.2022 - 08:18 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 09:19

Dünya Kupası'ndan elenen Brezilya'da Tite ile yollar ayrıldı. Fenerbahçe taraftarı teknik direktör Jorge Jesus'u öneren gazeteciyi tehdit etti. İşte detaylar.

Brezilya'ya Jorge Jesus'u Önerdi, Fenerbahçe Taraftarı Tehdit Etti!

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda çeyrek final heyecanı yaşandı. Brezilya, penaltılar sonucu Hırvatistan'a yenilerek, Dünya Kupası'na veda etti. Bu mağlubiyetin ardından Brezilya Teknik Direktörü Tite ile yollar ayrıldı.

Jesus Brezilya'ya önerildi, taraftar harekete geçti

Brezilya basını, Tite’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Fenerbahçe’nin deneyimli hocası Jorge Jesus’u yazdı. Bunun üzerine Fenerbahçe taraftarı harekete geçti. Jesus’u Brezilya’ya öneren gazeteciye tehditler savurdu.

Jesus tweeti attığı için tehdit etti

Fenerbahçeliler, Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takımı'na önerilmesine tepki gösterdi. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Brezilyalı gazeteci Alvaro Gribel’i, Jesus tweeti attığı için tehdit etti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye kötü haber! Tite gitti Jorge Jesus mu geliyor?
Habere Git

“Alo Jorge Jesus” tweetine tepki

Twitter hesabından “Alo Jorge Jesus” tweeti’ni paylaşan gazeteci Gribel, Brezilya A Milli Takımı'nın teknik koltuğuna Jesus’un geleceğini yazdı. Fenerbahçeli taraftar bu habere tepki gösterdi. Gribel ise tehdit edildi.

"Ölümle tehdit edildim"

Gribel, dakikalar sonra bir tweet daha attı. “Jorge Jesus'u Brezilya A Milli Takımı'na gitme ihtimalini ben yazdım. Ancak Fenerbahçe taraftarları tarafından ölümle tehdit edildim. Sakin olun millet, olma ihtimali sıfır, Jesus Brezilya’dan gelen bu şansı bulamayacak." ifadelerini kullandı.

Sezon başında İsmail Kartal'ın yerine Fenerbahçe'nin başına gelen Jorge Jesus kısa sürede taraftarın sevgilisi oldu. Saha kenarındaki hırslı tavrı takımı ve tribünleri ateşlerken Jesus, gösterdiği başarılı performansın meyvelerini toplamaya başladı.

İlgini Çekebilir
Katar'da samba mutsuz bitti!
Habere Git

25 maçta 54 puan topladı

Bu sezon Sarı-Lacivertliler ile 25 karşılaşmaya çıkan Jorge Jesus, 16 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Toplamda 54 puan toplayan Portekizli teknik adam 2.16 puan ortalaması yakaladı.

Araya lider girdi

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, 2022 Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen araya lider girdi. 13 maçın 9'unu kazanan Sarı-Lacivertliler, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 36 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 14 gol gördü. Fenerbahçe, 13 maç sonunda topladığı 29 puan ile 1. sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler