Fenerbahçe, Jorge Jesus'un Disiplin Cezaları ile Çocuklara Yardım Etti

Akın Ungan
29.11.2022 - 15:54 | Son Güncellenme: 29.11.2022 - 16:04

Fenerbahçe, Jorge Jesus'un antrenman tesislerinde verdiği disiplin cezalarından elde edilen gelirler ile Doğu Anadolu'daki çocuklara yardım etti. İşte detaylar.

Fenerbahçe, Jorge Jesus'un Disiplin Cezaları ile Çocuklara Yardım Etti

Spor Toto Süper Lig'de gösterdiği performansla beğeni toplayan Fenerbahçe, Doğu Anadolu'daki 5 okula yardım eli uzattı. Sarı-Lacivertliler, bu işle anlamlı bir harekete imza attı.

Jesus'un disiplin cezaları, çocukların ihtiyaçları için harcandı

Teknik direktör Jorge Jesus'un antrenman tesislerinde koyduğu kurallara uymayan futbolculara verilen disiplin cezalarından elde edilen gelirler, çocuklar için harcandı. Fenerbahçe, disiplin cezalarından gelen parayı, Doğu Anadolu'da bulunan 5 okula yardım olarak değerlendirdi.

"Fenerbahçe, çocuklar en çok sizi seviyor"

Sarı-Lacivertliler'in destek olduğu okullardan Jorge Jesus ve futbolculara teşekkür mesajları geldi. Bir öğrenci, "Fenerbahçe, çocuklar en çok sizi seviyor. Dünyada en iyi sizsiniz, inşallah şampiyon olursunuz" derken, sınıfta yer alan diğer öğrenciler teknik ekip ve futbolcuların fotoğralarının yer aldığı teşekkürler yazılı pankartlar açtı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Güney Koreli kaleciyi transfer etti!
Habere Git

100 kız öğrenciye Cumhuriyet bursu

Ayrıca Fenerbahçe, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yaptığı açıklamada Anadolu'daki 100 kız öğrenciye Cumhuriyet bursu verileceğini duyurmuştu.

Jesus'tan paylaşım

Kulübün yaptığı yardımı teknik direktör Jorge Jesus, sosyal medya hesabından paylaşdı. Jesus, yaptığı paylaşıma "Bizim sadece büyük oyuncularımız değil, aynı zamanda birbirine değer veren kocaman yürekli oyuncularımız da var." notunu bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler