Jorge Jesus'un Hayali Brezilya Milli Takımı

İsa Kethüda
26.01.2023 - 08:29 | Son Güncellenme: 26.01.2023 - 08:37

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'yi çalıştıran Teknik Direktör Jorge Jesus, Tite'ın bıraktığı görevi devralma ve Brezilya Millî Takımı'nı yönetme hayalini yaşıyor.

Jorge Jesus'un Hayali Brezilya Milli Takımı

Son lig maçında Ümraniyespor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden ve 41 puanla Galatasaray'ın (45) ardından ikinci sırada yer alan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Goal'de yer alan habere göre; Portekizli teknik direktör, Fenerbahçe ile olan sözleşmenin sorun olmayacağını söylüyor.

Jorge Jesus'un hayali Brezilya Milli Takımı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Tite'ın bıraktığı görevi devralma ve Brezilya Millî Takımı'nı yönetme hayalini yaşıyor.

İlgini Çekebilir
Alperen Şengün rekorları kırıyor Rockets kafayı!
Habere Git

Teklif gelirse 2. kez düşünmeyecek

Portekizli hoca, böyle bir teklif gelmesi durumunda ikinci kez düşünmeyeceğini yakın çevresine aktardı.

Rivaldo: "Büyük bir hoca ve harika bir insan"

Jesus, ismini güçlendirmek için Brezilya Konfederasyon Başkanı Ednaldo Rodrigues ile yakınlaşmaya çalışıyor. Ayrıca Brezilyalı efsane futbolculardan Rivaldo, Jesus ile dün Bebek'te kahvaltıda buluştu. Rivaldo, Jesus için, "Hakkında iyi şeyler duymuştum. Bugün tanışma fırsatı buldum. Büyük bir hoca ve harika bir insan" ifadelerini kullandı.

Sambacılar'ın ilk hedefi Real Madrid'den Carlo Ancelotti

Öte yandan Brezilya, dünya sahnesinde ağırlığı olan bir isim aramaya odaklanmış durumda. Sambacılar'ın ilk hedefi Real Madrid'den Carlo Ancelotti. Don Carlo, Real ile haziran 2024'e kadar sürecek olan kontratını yenilemek istiyor. Ancak Ednaldo, bunun zor olacağını bilmesine rağmen Ancelotti için şansını denemek istiyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın ilgilendiği sol kanat oyuncusu belli oldu!
Habere Git

Bununla birlikte Luis Enrique de bir diğer seçenek olarak masada duruyor. Bu isimlerin Brezilya'ya gitme ihtimalinin düşük olduğunu bilen Jesus, perde arkasında lobisini kullanıyor. Portekizli, futbol dünyasındaki insanlara müzakereye açık olduğunu ve Fenerbahçe ile yaptığı sözleşmenin sorun olmayacağını söylüyor.

Ednaldo Rodrigues, önceliği en iyi yabancı teknik adam olmasına rağmen yine de Brezilyalı bazı isimlere kapıları kapatmıyor. Dorival Júnior ve Fernando Diniz de favorileri arasında yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler