Jorge Jesus'un Sözleşmesindeki Özel Madde Ortaya Çıktı | Şampiyonlar Ligi Detayı

Salim Manav
18.06.2022 - 09:18 | Son Güncellenme: 18.06.2022 - 09:22

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı. Portekizli çalıştırıcının, sarı-lacivertlilerden talebi hem şaşırttı, hem sevindirdi. Detaylar haberimizde...

Jorge Jesus'un Sözleşmesindeki Özel Madde Ortaya Çıktı | Şampiyonlar Ligi Detayı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe’de şimdiden camiayı heyecanlandıran Jorge Jesus, sözleşmesine koydurduğu özel bir maddeyle daha da ilgi topladı. Portekizli hoca, başarı bonusları arasına Şampiyonlar Ligi’nde final ile kupayı da yazdırdı.

Hem şaşırttı, hem sevindirdi

Skorer'den Celal Umut Eren'in haberine göre; Teknik Direktör Jorge Jesus, Benfica ve Sporting'de olduğu gibi Fenerbahçe ile yaptığı sözleşmede de Şampiyonlar Ligi’ne ayrı bir önem verdi. Portekizli çalıştırıcı, sözleşmede yer alan başarı bonuslarının arasına Şampiyonlar Ligi’nde finale kalmayı da ekledi. Sarı-lacivertli kulübün mutlaka Devler Ligi'nde yer alması gerektiğini vurgulayan Jorge Jesus, sembolik bir hamle de olsa sözleşmesine eklediği bu bonusla herkesi hem şaşırttı hem sevindirdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe taraftarı stadyumun önünde kamp kurdu
Habere Git

Her kiloya 100 Euro ceza

Sezonu açan ve yoğun biçimde antrenmanlara başlayan Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un kuralları dikkat çekiyor. Futbolcularının kilolarına ve fizik durumlarına çok önem veren Jesus, ekibiyle beraber diğer çalıştığı kulüplerdeki sistemi sürdürüyor. Oyuncuların düzenli olarak kiloları kontrol ediliyor.

Eğer bir oyuncu kilo aldıysa kilo başına 100 euro para cezası veriliyor. Bu kilo kontrollerine Jorge Jesus ve diğer antrenörler de katılıyor. Hatta eğer hoca kendisi de kilo aldıysa kendisi de bu cezaya katılıp, para veriyor. Bu ceza paraları bir havuzda birikiyor, sezon sonunda toplanıp tesisteki çalışanlara hediyeler alınıyor.

Senin için hazırladığımız haberler