Jetler'den daha hızlı ve kuvvetli Patriots

22.10.2019 - 20:03 | Son Güncellenme: 22.10.2019 - 20:03

Maçın ilk hücum serisinde, özellikle Julian Edelman ile oynanan pas oyunlarıyla önemli mesafeler kateden New England Patriots, running back Sony Michel'in 3 yardlık koşu oyununu tocuhdownla tamamlamasıyla maçtaki ilk sayılarını buldu. Touchdown sonrasında Mike Nugent'ın ekstra golü isabetli oldu ve Pats, New York Jets deplasmanında 7-0 öne geçti. (6.13) Ligin en iyi savunmasına sahip olan Massachusetts ekibi, bunu Jets'in henüz ikinci oyununda bir kez daha gösterdi. İkiz defansif backlerden safety pozisyonunda oynayan Devin McCourty, Sam Darnold'ın 8 yardlık pasını, Jets yarı sahasının 18 yard çizgisinde yakaladı ve 6 yard ilerleme kaydetti. (5.16) Patriots, interception sonrası elde ettiği hücum serisinde touchdown çıkaramasa da, son hakkında Mike Nugent ile 34 yard uzaktan alan golü sayısı bularak farkı çift hanelere çıkardı. (3.49) Patriots, çeyreğin bitimine 9 saniye kala bir touchdown daha buldu. Tom Brady'nin 26 yard uzaktan attığı pas, Phillip Dorsett'in yakalaması ve sonrasında touchdown gelmesiyle fark 17 sayıya kadar çıktı. 

 
İkinci çeyreğe hücumda başlayan New York Jets, top kaybı yaptı. Patritos'ın savunma hattı oyuncularından John Simon, Sam Darnold'ı sacklerken topu da yere düşürmeyi başardı. Yere düşen topu, linebackerlardan Kyle Van Noy yakaladı. (14.03) Massachusetts ekibi, kısa süre sonra, Sony Michel'in 1 yardlık koşu touchdownıyla farkı ve akabinde gelen ekstra golle farkı 24'e yükseltti. (9.18)  Patriots, devre arasına 24-0 önde girdi. 
 
New York Jets, üçüncü çeyrekte, kendi yarı sahasının 6 yard çizgisinden 2 ve 7 oynadığı hücumda büyük bir hata yaptı. Sam Darnold, merkez oyuncu Ryan Kalil'in çıkardığı topu parmaklarından sektirdi. Top, Jets gol bölgesini de geçti ve New England Patriots, safety sayısıyla farkı 26'ya çıkardı. (7.41) Son 15 dakikaya 26-0 önde giren Pats, önceki çeyrekten kalan hücum serisini, Sony Michel'in 1 yardlık koşu touchdownı ve sonrasında Mike Nugent'ın ekstra golüyle sonlandırdı. New York Jets'e sayı şansı tanımayan Patriots, karşılaşmayı 33-0 kazandı. Massachusetts ekibi, bu sonuçla 7'de 7 yaptı ve Amerikan Futbol Konferansı'ndaki namağlup liderliğini sürdürdü.
 
MAÇTA ÖNE ÇIKAN İSİMLER
 
 NEW YORK JETS 
 
Sam Darnold (QB): 32'de 11 pas isabeti, 86 yard pas mesafesi, 4 interception pas
 
Trumaine Johnson (CB): 3'ü solo, toplam 1 tackle, 1 interception
 
 NEW ENGLAND PATRIOTS 
 
Tom Brady (QB): 45'te 31 pas isabeti, 249 yard pas mesafesi, 1 touchdown pası, 1 interception pas
 
Sony Michel (RB): 19 koşu oyununda 42 yard mesafe ve 3 koşu touchdownı
 
Phillip Dorsett (WR): 4'te 3 as yakalamada 46 yard mesafe ve 1 pas yakalama touchdownı
 
John Simon (LB): 1'i solo toplam 3 tackle, 1 sack, 1 top düşürme
 
Kyle Van Noy (LB): 2'si solo, toplam 5 tackle, 1 fumble recover
 
Devin McCourty (S): 1'i solo, toplam 3 tackle, 1 interception

Senin için hazırladığımız haberler