Jhon Duran: "Portekiz'in en büyük kulübüne geldim"
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
İsmi uzun bir süre Galatasaray'la anılan Kolombiyalı forvet Jhon Duran, Benfica'ya transferi için Portekiz'e gitti.

- Haberin Kaynağı:
- A Bola
AJANSSPOR-HABER
Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica, ismi uzun bir süre Galatasaray'la anılan Jhon Duran'la her konuda anlaşmaya vardı.
Benfica'yla sözleşme imzalamak için Portekiz'e giden Kolombiyalı forvet, Humberto Delgado Havalimanı'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu.
"Portekiz'in en büyük kulübüne geldim"
Duran açıklamasında, "Burada olmak büyük bir mutluluk. Portekiz'in en büyük kulübüne geldim. Tanrı'ya şükrediyorum.

"Buraya kazanmak için geldim"
Ben gerçekten kazanmayı seven biriyim, bu yüzden buraya kazanmak için geldim. Geriye kalan tek şey herkesle birlikte çalışmak ve burada olmaktan mutluyum.
"Çocukluğumdan beri hep Benfica'yı izledim"
Benfica hakkında her şeyi biliyorum. Çocukluğumdan beri hep Benfica'yı izledim" diye konuştu.
Marco Silva ile görüştü
Öte yandan 22 yaşındaki forvet oyuncu, vatandaşı Richard Ríos ve Marco Silva ile görüştüğünü söyledi.
Jhon Duran'ın, Portekiz ekibiyle sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kiralık olarak anlaşmaya vardığı ancak opsiyon maddesinin zorunlu olmadığı belirtildi.
Kolombiyalı forvetin kulübü Al-Nassr ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2030 yılına kadar devam ediyor.
Forvet oyuncu son olarak Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Zenit'te kiralık olarak forma giymiş ve kulübüne geri dönmüştü.





