"Jimmy futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyor"

04.07.2019 - 19:20 | Son Güncellenme: 04.07.2019 - 19:20

Galatasaray'ın yeni transferi Jimmy Durmaz'ın babası Simon Durmaz, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Simon Durmaz'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Jimmy, Türkiye'nin en büyük takımına transfer oldu"

Jimmy'nin Galatasaray'a transfer olmasına çok sevindim. Türkiye'nin en büyük takımında oynayacağı için gurur duyuyorum. Jimmy futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyor. Onun arzusu bu.

"Başka kulüplerden de teklif vardı"

Ben imkan olursa daha iyisini yapacağını düşünüyorum. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Jimmy'e Galatasaray'ın dışında da teklifler vardı. Mühim olan Galatasaray'ı tercih etmesidir. Menajeri İspanya'dan teklif geldiğini söylemişti. Türkiye'den de başka teklifler vardı.

"Oynamak için gün sayıyor"

Galatasaray'ın başında Fatih Terim var. Oğlumun böyle bir teknik adamla çalışacağı için ben gurur duyuyorum. Jimmy, Galatasaray'da oynamak için gün sayıyor. Antrenmanları heyecanla bekliyor.

"Türk statüsünde oynayabilir"

Onun ne kadar yetenekli olduğunu biliyoruz, kadroda ne kadar yer alır bunu zaman gösterir? Galatasaray'da yerli statüsünde oynayabilir. Türk pasaportu da var.

Senin için hazırladığımız haberler