Joachim Löw, EURO 2020 kadrosunu açıkladı! İlkay ve Emre...

19.05.2021 - 13:59 | Son Güncellenme: 19.05.2021 - 14:10

Almanya Milli Takımı'nda EURO 2020 kadrosu açıklandı. Joachim Löw'ün açıkladı kadroda Emre Can ve İlkay Gündoğan yer alıyor mu sorusunun da yanıtı belli oldu. İşte Almanya'nın açıklanan kadrosu...

Joachim Löw, EURO 2020 kadrosunu açıkladı! İlkay ve Emre...

AJANSSPOR-HABER 

Almanya Milli Takımı'nın EURO 2020 kadrosu açıklandı. Joachim Löw tarafından açıklanan kadroda Emre Can ve İlkay Gündoğan da yer aldı. Ayrıca Mats Hummels ve Thomas Müller de kadroda şans buldu. Detaylar haberde...

Kaleci: Manuel Neuer (Bayern Münih), Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt), Bernd Leno (Arsenal FC)

Savunma : Antonio Rüdiger (Chelsea FC), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach), Niklas Süle (Bayern Münih), Emre Can (Borussia Dortmund), Lukas Klostermann (RB Leipzig), Robin Gosens (Atalanta Bergamo) Robin Koch (Leeds United), Christian Günter (SC Freiburg), Marcel Halstenberg (RB Leipzig)

Orta saha / Hücum: Joshua Kimmich (Bayern Münih), Ilkay Gündogan (Manchester City), Serge Gnabry (Bayern Münih), Kai Havertz (Chelsea FC), Toni Kroos (Real Madrid), Leon Goretzka (Bayern Münih), Timo Werner (FC Chelsea), Thomas Müller (Bayern Münih), Leroy Sane (Bayern Münih), Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach), Jamal Musiala (Bayern Münih), Florian Neuhaus (Borussia Mönchengladbach), Kevin Volland (AS Monaco)

Almanya hangi grupta?

Almanya, Fransa, Portekiz ve Macaristan ile aynı grupta mücadele edecek. Adı sıkça Fenerbahçe ile anılan Joachim Löw, EURO 2020 sonrası görevinden ayrılacak.

Senin için hazırladığımız haberler