Joachim Löw Fenerbahçe’den 30 milyon Euro transfer bütçesi istedi

15.04.2022 - 15:01 | Son Güncellenme: 15.04.2022 - 15:17

Fenerbahçe'de Ali Koç, gelecek sezon takımı Joachim Löw'e teslim etmek istiyor. Ancak Alman çalıştırcının yönetimden 30 milyon Euro transfer bütçesi istediği iddia ediliyor.

Joachim Löw Fenerbahçe’den 30 milyon Euro transfer bütçesi istedi

AJANSSPOR - HABER

İsmail Kartal'ın son dönemde takımda düzeni sağlaması, oynanan pozitif Futbol ve ligde 2. sıraya yerleşme sarı-lacivertli camiada takdirle karşılanmasına karşın tecrübeli teknik adamla yola devam edilmemesine kesin gözüyle bakılıyor.

İtalyan gazeteci,  Löw'ün Ali Koç'tan istediğini yazdı

Fenerbahçe'de en ciddi adaylardan olan Joachim Löw konusunda dikkat çeken gelişmeler yaşandı. İtalyan gazeteci Ruddy Galetti ise sosyal medya hesabından Fenerbahçe'de en güçlü adaylardan olan Joachim Löw'ün Ali Koç yönetiminden 30 milyon Euro transfer bütçesi istediğini iddia etti.

Fenerbahçe'de neler yaşanmıştı?

Fenerbahçe'de daha Vitor Pereira görevdeyken gelecek sezonun teknik direktörü için çalışmalar başlamıştı. Süreçte Portekizli teknik adamla yollar ayrılırken, önemli isimler devre arasında gelmeye sıcak bakmayınca takımın başına sezon sonuna kadar İsmail Kartal getirilmişti.

İlgini Çekebilir
Ali Koç güzelliğine tam not vermişti! Ferdi Kadıoğlu'nun sevgilisinden mest eden paylaşım
Habere Git

Alman çalıştırıcı, büyük ölçüde ikna edildi 

Sarı-lacivertliler, bu süreçte eski hocaları Joachim Löw'le sürekli temas halinde kaldı. Yapılan görüşmeler sonunda Alman çalıştırıcı, büyük ölçüde ikna edildi ve taraflar arasında prensip anlaşmasına varıldı.

Senin için hazırladığımız haberler