Joachim Löw, Fenerbahçe'ye dönecek mi?

16.03.2020 - 16:32 | Son Güncellenme: 16.03.2020 - 16:35

Joachim Löw, Fenerbahçe'ye dönecek mi?

Joachim Löw'e Fenerbahçe'den teklif geldi mi? Joachim Löw, Türkiye'de çalışmak istiyor mu? Koronavirüs'ün Almanya'ya yansıması nasıl oldu?

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Menajer Ali Polat'ın açıklamaları şu şekilde:

Türkiye daha güvenli!

"Türkiye bence Almanya'dan daha güvenli. Türkiye daha organize çalışıyor. Hannover 96'da 2 oyuncu koronavirüs kaptı. Bu oyuncular partiden hastalandılar. Bütün kulüp karantinaya alındı ve Almanya'daki bütün maçlar ertelendi. Almanya'da bütün marketler boşaldı. Şu anda herkesin tek derdi virüsü atlatmak."

Joachim Löw'ün bir Türkiye hayali var!

"Joachim Löw'e sürekli Türkiye'den teklif geliyor. Her sezon başı onu istiyorlar. Löw'le hafta sonu maç yapıyoruz. O da Freiburg'un çocuğu. Löw'ün bir Türkiye hayali var. Bu durum olursa kesinlikle Fenerbahçe'de olur. Bu durum şimdi mi olur bilmiyorum. Löw, Türkiye'deki atmosferi çok seviyor ancak bence bu yaz Türkiye'ye gelmez. Löw'ün sözleşmesi devam ediyor ve kafası çok rahat. Löw'ün bu sene Türkiye'ye geleceğini zannetmiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler