Joachim Löw kararını açıkladı, reddettiği dünya devi ortaya çıktı!

11.06.2021 - 10:38 | Son Güncellenme: 11.06.2021 - 10:43

Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw'ün Barcelona'yı reddettiği ortaya çıktı. Löw neden teklifi kabul etmedi, EURO 2020 sonrası ne yapacak? İşte detaylar...

Joachim Löw kararını açıkladı, reddettiği dünya devi ortaya çıktı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran ve EURO 2020'nin ardından bu görevi Hansi Flick'e bırakacak olan Joachim Löw ile ilgili iddialar devam ediyor. Fenerbahçe'nin de teknik direktör adayları arasında olduğu gündeme gelen Löw'ün hangi dünya devini reddettiği ortaya çıktı! Detaylar haberimizde...

Löw, EURO 2020 sonrasında kararını açıklayacak

Bild'in özel haberine göre; 15 yıldır Almanya Milli Takımı'nda görev yapan Joachim Löw, geleceğiyle ilgili kararını Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından açıklayacak. 

Barcelona Löw için kapıyı çaldı

Löw, geçtiğimiz Mart ayında Avrupa Şampiyonası'ndan sonra görevi bırakacağı açıklandığında kendisiyle birkaç kulüp temas kurdu. Bild'in haberine göre; Barcelona da kapıyı çalanlar arasındaydı. Ancak; Jogi Löw ile herhangi bir resmi görüşme olmadı. 

Görevdeyken görüşme yapmak istemedi

Bunun sebebi ise Almanya'yı çalıştıran bir teknik direktörken başka kulüplerle görüşme yapmayı uygun bulmuyor. Ayrıca Alman basını Joachim Löw'le yaptıkları görüşmelerde deneyimli çalıştırıcının kendisine gelen tekliflerle ilgilenmediğini yazdı.

Koeman'a şans verme sebepleri Löw'ün bu kararı

Geride bıraktığımız haftalarda Joachim Löw'ün adı La Liga devleri Real Madrid ve Barcelona ile anıldı. Barcelona'nın Joan Laporta'nın başkanlığa gelmesinin ardından Ronald Koeman ile yolları ayırıp göreve Löw'ü getireceği konuşulmuştu. Katalan ekibinin Koeman ile devam etmesinin sebebinin Löw'ün bu kararı olduğu ifade edildi.

İlk etapta takım çalıştırmayacak

EURO 2020 sonrasında ilk etapta takım çalıştırmayacağını Bild'e açıklayan 61 yaşındaki Joachim Löw'ün yeni adresinin Premier Lig değil, İtalya ya da İspanya olabileceği belirtiliyor. Löw'ün EURO 2020 sonrasında ayrılmasının ardından Hansi Flick bayrağı devralacak. Almanya, EURO 2020 E Grubu'nda Fransa, Portekiz ve Macaristan ile mücadele edecek.

Senin için hazırladığımız haberler