Joachim Löw, kendisi için en iyi ismi açıkladı!

31.08.2020 - 12:25 | Son Güncellenme: 31.08.2020 - 12:28

Dünyada yılın futbolcusu kim olacak tartışmaları başladı. Bu tartışmalara Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran Manuel Neuer de katıldı. Löw, kendisi için en iyi ismi açıkladı.

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, FIFA Başkanı Gianni Infantino'yu, koronavirüs krizine rağmen 2020 yılında dünyada yılın futbolcusu ödül töreni yapmaya davet etti. Rummenigge, kendi takımından bir oyuncunun bu ödülü alacağından emin. Robert Lewandowski ve Manuel Neuer isimleri ön plana çıkmaya başladı. Bu iki isimle ilgili Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'den bir yorum geldi.

Löw, Lewandowski değil Neuer'i öne çıkardı

Joachim Löw, Almanya Ligi, Almanya Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan ve şampiyonluklar yaşayan Robert Lewandowski'yi değil, Manuel Neuer'i favori olarak gösterdi.

"En iyi oyuncu benim için Manuel Neuer"

Löw, "Robert Lewandowski'ye karşı bir duruşum yok. O birinci sınıf bir golcü. Ancak; benim için bu yıl dünyada en iyi futbolcu kesinlikle Manuel Neuer'dir. Lizbon'daki final maçında yaptıkları ortada" dedi.

"Neuer'in Şampiyonlar Ligi'nin kazanılmasında büyük payı var"

Alman çalıştırıcı sözlerine, "Manuel Neuer kendi sınıfında ve inanılmaz bir isim. Nerede duracağını bilen, karizma ve müthiş bir sakinlik. Şampiyonlar Ligi'nin kazanılmasında çok büyük bir payı var" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler