Fenerbahçe'de Joachim Löw transfer raporunu sundu! Mesut ve Ozan kararı...

30.03.2022 - 08:50 | Son Güncellenme: 30.03.2022 - 08:56

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Joachim Löw, sarı-lacivertli yönetime, istediği ve düşündüğü oyuncularla ilgili bir rapor sundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Joachim Löw transfer raporunu sundu! Mesut ve Ozan kararı...

Vitor Pereira’nın gönderilmesi sonrası, uzun süredir devam eden teknik adam görüşmelerinde Joachim Löw ile birçok konuda prensip anlaşmasına varıldı. Henüz resmi imzalar atılmamış olsa da, Alman teknik adam ile transfer konusunda çalışmalar yapılıyor.

Transfer planlaması başladı

Milliyet'te yer alan habere göre; Sarı-lacivertlilerin maçlarını ekibi ile analiz eden deneyimli teknik adam, hazırlıklı şekilde göreve gelmek istiyor. Fenerbahçe Yönetimi’nde de tüm planlar Löw’ün üzerine yapılıyor. Hatta yeni sezon için transfer planlaması da başladı.

Löw, transfer raporunu yönetime sundu

Alman teknik adamın istediği ve düşündüğü oyuncularla ilgili bir rapor sunduğu öğrenildi. Bu çerçevede yabancı oyuncuların yanı sıra, gurbetçi futbolcuların da listede yer aldığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, rotayı eski kalecisine çevirdi! Anlaşma...
Habere Git

Hedeflere uygun transfer

Yerli oyuncu sayının artması ve ligde oyuncu havuzu ile ilgili sıkıntı yaşanması sebebiyle Löw’ün verdiği liste büyük önem taşıyor. Yeni sezonla birlikte şampiyonluk mücadelesi verecek olan takımın aynı zamanda orta ve uzun vadeli sportif hedefleri de olacak. Yeni transfer edilecek isimlerin de bu hedeflere uygun olacağı ifade edildi.

Mesut Özil ve Ozan Tufan, Ali Koç'u bekleyecek

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın isteği üzerine Fenerbahçe Yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan Mesut Özil ile Ozan Tufan konusunda kararı Başkan Ali Koç verecek.

Yurt dışında bulunması nedeniyle oyuncularla yüz yüze konuşma imkânı bulamayan Koç’un, Türkiye’ye dönüşü sonrasında hem ikiliyle bir görüşme yapacağı hem de İsmail Kartal ile sorunları konuşacağı öğrenildi.

Mesut transfer haberlerini yalanladı

Yıldız futbolcu Mesut Özil, “Basın organlarında benim Katar ve ABD takımları ile dirsek temasında olduğum söyleniyor. Katarlılar ile iş yaptığım için bu ülkeyi tercih edeceğim haberleri doğru değil” derken, Amerika ile ilgili söylentileri yalanlamamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler