Fenerbahçe'nin hoca adayı Joachim Löw'ün yeni talepleri var

14.02.2022 - 10:35 | Son Güncellenme: 14.02.2022 - 11:23

Fenerbahçe'nin yeni sezon için en büyük hoca adayı olan Alman teknik adam Joachim Löw, isteklerine iki yeni talep daha ekledi. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'nin hoca adayı Joachim Löw'ün yeni talepleri var

Gelecek sezon yepyeni bir teknik adamla kötü günleri geride bırakmak isteyen Fenerbahçe'nin aklındaki ilk isim elbette Joachim Löw... EURO 2020'den sonra Almanya ile yollarını ayıran Löw'le, Sarı-Lacivertliler arasındaki görüşmeler devam ediyor. 

Löw'den yeni istekler

Yıllık 4-5 milyon Euro'luk maaşının dışında gelmesi halinde kendi takımını kurması konusunda gerekli sorumluluğun kendisine verilmesini isteyen tecrübeli hocanın, son olarak isteklerine yenilerini eklediği öğrenildi.

Ali Koç da Löw'den izin alacak

Alman hocanın, alt yapının da kontrolünü istediği ve buraya kendi seçeceği hocaları getirmek niyetinde olduğunu belirtti. Fanatik'in haberine göre; Löw'ün, altını çizerek Başkan Ali Koç ve yöneticiler de dahil olmak üzere Samandıra'ya kim gelmek istiyorsa önce kendisini arayacağı ve onun onayıyla ziyaretlerin gerçekleşmesini talep ettiği bildirildi. Kesin kararını sezon sonunda vermeyi düşünen deneyimli teknik adamın, Real Madrid'in de kendisiyle ilgilenmesi sebebiyle son ana kadar İspanyol devini bekleyeceği gelen Haberler arasında yer alıyor.

İlgini Çekebilir
"Luciano, Lugono ve Kjaer'in yanında Szalai ve Kim stoper değil"
Habere Git

Löw olmazsa Schmidt ya da Jesus

62 yaşındaki çalıştırıcının, Real'in başına geçme fırsatını kaçırmak istemediği konuşuluyor. Kanarya'nın ise Löw'den olumsuz bir yanıt alması halinde görüştüğü diğer iki isimden önceliğini PSV'den ayrılma kararı alan Roger Schmidt'e vereceği, üçüncü adayının da Jorge Jesus olacağı bilgisine ulaşıldı.

Senin için hazırladığımız haberler