Joao Felix için transfer kararı!

31.07.2024 - 16:25 | Son Güncellenme: 31.07.2024 - 16:28

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in formasını giyen Portekizli yıldız Joao Felix hakkında transfer kararı verildi. Felix ile ilgilenen kulüp belli oldu.

Joao Felix için transfer kararı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Sezonu İspanyol devi Barcelona'da tamamlayan ve Atletico Madrid'e geri dönen Joao Felix'in yeni adresi merak konusu oldu. Premier Lig'den de talipleri olan Felix için yeni bir transfer iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

127 milyona transfer yaptı

Benfica formasıyla futbol dünyasında adını duyuran Joao Felix, 2019-20 sezonu başında Portekiz temsilcisinden, Atletico Madrid'e 127 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında transfer oldu.

İki kez kiralandı

Madrid ekibinde beklentileri karşılamaktan uzak kalan Joao Felix, 2022-23 sezonunda Premier Lig kulünü Chelsea'ye, 2023-24 sezonunda ise La Liga'nın bir diğer devi Barcelona'ya kiralandı.

Aston Villa transferden çekildi

Bu iki takımda da beklentilerin çok uzağında kalan Felix için Atletico Madrid'e gelen transfer tekliflerinin de profili düştü. 24 yaşındaki futbolcu ile bu yaz transfer döneminde Aston Villa ciddi şekilde ilgilendi. Ancak son gelen haberlere göre İngilizler, bu transferden geri çekildi.

Benfica'dan hamle

Portekiz basınından Record'da yer alan habere göre; bu kez Joao Felix için eski kulübü Benfica devreye girdi. Haberde, Atletico Madrid ile görüşmelerin başladığı ifade edildi.

Barcelona performansı

Joao Felix, geçtiğimiz sezon Barcelona formasıyl toplamda 44 maçta sahaya çıktı ve 10 kez ağları havalandırırken, 6 da asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler