Joao Felix, Magui Corceiro'nun aldatılma haberlerine cevap verdi

Ali Bozkurt
28.05.2022 - 16:30 | Son Güncellenme: 28.05.2022 - 16:44

Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Joao Felix, sosyal medya hesabında sevgilisi Magui Corceiro'nun aldatma haberlerine tepki verdi. İşte tüm detaylar...

Joao Felix, Magui Corceiro'nun aldatılma haberlerine cevap verdi

AJANSSPOR HABER

Son günlerde Türkiye basını ve Portekiz basınında büyük yankı bulan Magui Corceiro'nun Joao Felix'i aldattı haberlerine karşı genç oyuncu sosyal medya hesabından tepki verdi. İşte detaylar...

''Şu haberleri bırakın''

Türkiye'de büyük yankı bulan Felix aldatıldı haberleri sonrası İspanyol ekip Atletico Madrid forması giyen genç oyuncu haberleri yalanladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Joao Felix: "Magui Corceiro'nun imajı lekeleniyor. Kimse kimseye ihanet etmedi, şu haberleri bırakın." ifadelerini kullanarak tepki verdi. 

Neler yaşanmıştı?

Magui Corceiro ile Felix'i aldattığı iddia edilen Pedro Porro arasındaki görüntüler oldu. Porro'nun birkaç ay önce maç sonunda formasını Corceiro'ya verdiği görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle aldatma iddiaları daha da alevlendi. Fotoğrafın ortaya çıkmasından sonra Felix, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Pedro Porro da yalanladı

Pedro Porro, sosyal medya yaptığı açıklama ile aldatma iddialarını yalanladı, "Söylenenler çok rahatsız edici. Magui Corceiro'yla özel bir ilişkim var ama kimse kimseye sadakatsizlik yapmıyor! Üçümüzün de imajını zedelemeyi bırakın çünkü öyle bir şey yok." sözlerini kullandı.
 

Senin için hazırladığımız haberler