Joao Mario, Beşiktaş için İstanbul'da!

03.09.2024 - 18:38 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 19:24

Son dakika transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın Benfica'da forma giyen ve anlaşmaya vardığı yıldız futbolcu Joao Mario, İstanbul'a geldi.

Joao Mario, Beşiktaş için İstanbul'da!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Portekiz Ligi takımlarından Benfica'da forma giyen Joao Mario ile her konuda anlaşmaya vardı.

Joao Mario, İstanbul'da

Siyah-beyazlıların Benfica'dan kadrosuna kattığı Joao Mario, sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul'a geldi.

Siyah-beyazlı kulüple transfer görüşmeleri yapmak için Portekiz'in Lizbon kentinden uçakla İstanbul Havalimanı'na gelen 31 yaşındaki orta saha oyuncusunu kulüp yetkilileri karşıladı.

Havalimanında açıklamada bulunmayan Mario, Beşiktaş atkısı ve kartal işareti yaparak basın mensuplarına poz verdi.

Sözleşmesi 1+2 yıl

Beşiktaş, 31 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunu Benfica'dan zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayacak. Oyuncunun sözleşmesi de 1+2 yıl olacak.

Bu sezon ödeme yapılmayacak

A Spor'da yer alan bilgilere göre; Siyah-Beyazlı takım, Joao Mario için Benfica'ya bu sezon ödeme yapmayacak. Oyuncunun bonservisi, 2025 ekim ayı itibarıyla 3 taksit halinde ödenecek.

Benfica kariyeri

Kariyerinde Inter, West Ham, Sporting Lizbon ve Lokomotiv Moskova gibi kulüplerde forma giyen Joao Mario, Benfica ile çıktığı 149 karşılaşmada 36 gol ve 26 asist kaydetti.

Milli Takım kariyeri

Portekiz Milli Takımı'nda da oynayan merkez orta saha oyuncusu, görev aldığı 56 maçta 3 gol ve 12 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler