Joao Novais: "Bana göre basit bir karttı ama..."

Aleyna Gürgen
15.04.2024 - 22:32 | Son Güncellenme: 15.04.2024 - 23:06

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'a 4-0 mağlup olan Corendon Alanyaspor'dan Joao Novais maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Joao Novais: "Bana göre basit bir karttı ama..."

Alanyaspor bu akşam Galatasaray karşılaşmasında 4-0 mağlup oldu. Ekibin Portekizli futbolcusu Joao Novais ise maçın ardından konuştu. 

"Bana göre basit bir karttı ama..."

Joao Novais, Galatasaray maçını değerlendirirken şunları söyledi: "Takım arkadaşlarımı tebrik ederek başlamak istiyorum. Gerçekten çok iyi bir mücadele ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. İlk yarı çok daha iyiydik, şans da bulduk. Soyunma odasına 1-2 gol bile atarak girebilirdik. Böyle bir performans gösterdik. Ama büyük takımlara karşı gol atamıyorsanız galip de gelemiyorsunuz. Onlar 1-2 şans buluyorlar ve değerlendiriyorlar. Tabii ki kırmızı kart pozisyonu da oldu. Bu da bizi geri çekince maç bu şekilde bitmiş oldu. Bana göre basit bir karttı ama yapacak bir şey yok, yolumuza devam edeceğiz."

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: Benim için manevi anlamda zor
Habere Git

Hadergjonaj: "İyi şanslar da yakaladık ama pozisyonları bitiremedik"

Akdeniz ekibinde Florent Hadergjonaj ise, "Takım arkadaşlarımı gösterdikleri çabadan ötürü tebrik etmek istiyorum. Gerçekten iyibir mücadele koyduk ortaya. İyi şanslar da yakaladık ama pozisyonları bitiremedik. Tabii ki ikinci yarı başladı, rakip takım değişiklikler yaptı. Sonrasında kırmızı kart yedik. İşler bizim için iyice zorlaştı. Ortaya koyduğumuz mücadeleden gurur duyuyorum. Bu skoru da hak ettiğimizi düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler