Joao Pedro, Fenerbahçe- Dinamo Kiev maçı öncesi konuştu

Ali Bozkurt
07.09.2022 - 12:13 | Son Güncellenme: 07.09.2022 - 12:22

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi gruplarının ilk maçında Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma öncesi Joao Pedro, basın toplantısında açıklama yaptı. Detaylar...

Joao Pedro, Fenerbahçe- Dinamo Kiev maçı öncesi konuştu

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi gruplarında ilk maçına çıkıyor. Sarı-Lacivertliler, grubun ilk maçında Dinamo Kiev'i kendi sahasında konuk edecek. Zorlu karşılaşma öncesi Joao Pedro, açıklamalarda bulundu. İşte Joao Pedro'nun yorumları...

''Taraftarımızın tutkusunu gördüm''

Taraftara ihtiyaçları olduğunu söyleyen Pedro, ''Kayserispor maçında inanılmaz bir atmosfer vardı. Taraftarımız inanılmaz tutkulu. Oynamadığım dönemde de maçları izlerken taraftarımızın tutkusunu gördüm. Taraftarımızın desteğiyle Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamak istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

''Sakatlık yaşadım''

Fenerbahçe'ye geldikten sonra yaşadığı sakatlık soruna cevap veren Pedro, ''Son yıllarda sakatlık yaşamamıştım ancak buraya gelir-gelmez sakatlık yaşadım. Tedavi sürecimde takımdan ayrı kaldığım için şu anda yüzde yüz hazır değilim.'' ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de golcü oyuncu takımdan ayrılmak istedi!
Habere Git

''Amacımız her zaman kazanmak''

Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e elenmelerinin kötü olduğunu söyleyen Pedro, ''Dinamo Kiev'e Şampiyonlar Ligi'nde elenmek kötü olmuştu. Şimdi farklı bir turnuvada karşılaşacağız. Amacımız her zaman olduğu gibi kazanmak.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler