Jorge Jesus: "Bu maçlarda sonuç önemli değil"

İsa Kethüda
03.12.2022 - 21:21 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 21:29

Fenerbahçe haberleri. Fenerbahçe'nin hazırlık maçında LaLiga ekibi Villarreal'i yendiği maç sonrası Teknik Direktör Jorge Jesus konuştu. İşte detaylar...

Jorge Jesus: "Bu maçlarda sonuç önemli değil"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin hazırlık maçında LaLiga ekibi Villarreal'i 2-1 yendiği maç sonrası Teknik Direktör Jorge Jesus, açıklamalarda bulundu. Jesus, sakat oyuncuların hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

"Bu maçlarda sonuç önemli değil"

Jesus, "Villarreal Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynadı. Hazırlık maçlarını üst seviye takımlarla yapıyoruz. Bu maçta da takım pozitif performans gösterdi. Ama bu maçlarda sonuç önemli değil. Buradaki asıl amacımız sakatlık nedeniyle süre alamamış oyuncuların süre alması. 

"Bruma yaklaşık 5 aydır maç yapmıyor"

Bruma yaklaşık 5 aydır maç yapmıyor. Bu da performansıyla fark edildi. Aynı şekilde Lemos da... Sakatlıktan dönen oyuncular için de bu maçlar öenmli. Joao Pedro'yu hazırlık maçında sakatlandı. Ağır bir sakatlık. Bu sene oynayabilecek mi bilmiyorum.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta istifa!
Habere Git

"Herkesin hazır olması gerekiyor"

4-5 haftalık süreçte tüm oyuncular önemli olacak. King sakatlıktan yeni döndü, Gustavo döndü. Luan Peres'in sakatlığı devam ediyor. Arda'nın tedavisi devam ediyor. Bu hazırlık döneminde herkesin hazır olması gerekiyor. 

"4-5 tane daha favori var"

Bizlere sevgi göstermeye devam etsinler. Onlar bizim 12. oyuncumuz. Kendi evimizde oynadığımız zaman çok güçlüyüz. Umarım bu şekilde devam ederler. İyi olmadığımız anlarda bize destek olmalılar. Öyle anlarımız da olacak. 

Tıpkı ligdeki son maçımız gibi. O maçta destek gösterdiler. Sevgilerini daha çok oyunculara gösterdiler. Sahada oynayan onlar. Ligde biliyoruz ki bizim dışımızda 4-5 tane daha favori var. Biz elimizden geleni yaparak başarılı olmaya çalışıyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe-Villarreal maçında son sözü King söyledi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler