Joao Pedro'nun yeni adresi belli oldu! Anlaşma tamam

04.09.2024 - 13:18 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 13:25

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin kadrosunda düşünmediği Joao Pedro ile yollarını ayırdı. İtalyan futbolcu ise Sassuolo ile anlaşma sağladı. Detaylar...

Joao Pedro'nun yeni adresi belli oldu! Anlaşma tamam

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edildikten sonra beklenen performansa ulaşamayan Joao Pedro'nun sözleşmesi feshedildi. Sarı-Lacivertlilerden ayrılan İtalyan oyuncu Serie B'ye transfer oluyor. Detaylar...

Sözleşmesi feshedildi

Fenerbahçe, Joao Pedro ile yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda karşılıklı anlaşarak Brezilyalı futbolcunun sözleşmesinin feshedildiği belirtildi.

Fenerbahçe açıklama yaptı

Fenerbahçe'nin açıklamasında, "Profesyonel Futbol A Takımı futbolcularından João Pedro ile karşılıklı olarak anlaşmaya varılmış ve sözleşmesi fesh edilmiştir. Oyuncuya kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

Joao Pedro imza atıyor

Joao Pedro, İtalya'da transfer dönemi kapanmasına rağmen bonservisi elinde olduğu için bir kulübe imza atabilir ve anlaştığı ekip de Sassuolo. Sassuolo'da Joao Pedro ile 1 artı 1 yıllık kontrat yapılacak.

Joao Pedro, Fenerbahçe'ye 2022/23 sezonunda Cagliari'den imza attı. Pedro, sarı-lacivertli takımda 28 maça çıkarken 5 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler