Joao Pedro, Fenerbahçe'den Ayrılacak Mı? Jorge Jesus...

Ali Bozkurt
25.11.2022 - 10:33 | Son Güncellenme: 25.11.2022 - 10:43

Fenerbahçe'nin sezon başında sezon başında transfer ettiği 30 yaşında hücum oyuncusu Joao Pedro'ya Serie A ekibi Sampdoria talip oldu. Bonservisiyle...

Joao Pedro, Fenerbahçe'den Ayrılacak Mı? Jorge Jesus...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin sezon başında Cagliari'den transfer ettiği Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Joao Pedro'ya talip çıktı. Süper Lig'de gösterdiği performansından memnun kalmayan Sarı-Lacivertliler, 30 yaşındaki hücım oyuncuya gelecek olan teklifleri değerlendirmeye alacağı iddia edildi. Detaylar...

Serie A'dan talip çıktı

Çizme basını Calcionews24'te yer alan habere göre 30 yaşındaki forvet için İtalyan ekipleri devreye girmeye devam ediyor. Son olarak Sampdoria'nın Pedro için harekete geçeceği belirtildi yazıldı. Fenerbahçe, tecrübeli oyuncuya gelen transfer teklifindeki son kararı teknik direktör Jorge Jesus'a bıraktığı iddia edildi.

1 gol 1 asist yaptı

Fenerbahçe formasıyla 10 karşılaşmada görev alan Joao Pedro, 1 gol atarken 1 asist yapma başarısı gösterdi. 30 yaşındaki oyuncu Dünya Kupası arasında girmeden önce oynanan son karşılaşma olan Giresunspor karşılaşmasında ise kırmızı kart görerek oyun dışında kalmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Stadı'nın adı Atatürk Stadyumu oluyor!
Habere Git

Galatasaray ile kıyasıya yarış oldu

Brezilya asıllı İtalyan futbolcuyu transfer etmek için devreye giren Galatasaray, Cagliari ile anlaşma sağlamasına rağmen bir türlü transferi tamamlayamadı. Cimbom, golcü oyuncuyla maaş konusunda anlaşma sağlayamayınca devreye giren Fenerbahçe, Pedro'yu ikna ederek transferi tamamladı ve ezeli rakibine transfer çalımı atmıştı. 

Joao Pedro geçen sezon Serie A'da, Cagliari formasıylqa 37 maçta 13 kez gol sevinci yaşarken dört kez de asist yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler