Joao Pereira futbolu bırakacak mı?

20.01.2021 - 19:13 | Son Güncellenme: 20.01.2021 - 19:23

Trabzonspor haberleri… Trabzonspor’un deneyimli sağ beki Joao Pereira, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Joao Pereira futbolu bırakacak mı? Detaylar haberimizde…

Joao Pereira futbolu bırakacak mı?

Bordo-Mavililere transfer olduğu 2017 yılından beri, bu sezon haricinde sağ bekte formayı kimseye kaptırmayan yıldız oyuncu, hakkında ortaya atılan iddialara sosyal medya hesabı üzerinden cevap niteliğinde açıklamalarda bulundu.

İddialara göre Abdullah Avcı, tecrübeli futbolcuya hocalık teklifinde bulunmuştu.

Portekizli yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada futbola devam etmek istediğini belirtti.

İşte Joao Pereira’nın paylaşımı:

“Öncelikle son günlerde aldığım on binlerce mesaja teşekkür etmek istiyorum, her türden mesaj aldım, ama en çok da destek, takdir ve saygı mesajları aldım. Sadece bana değil, aileme de gösterilen böylesi bir sevgiye nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Sporting Lizbon ve Valencia gibi daha önce oynadığım takımlarda da taraftarlardan büyük bir sevgi görmüştüm, ancak buradaki sevgiyi tarif etmekte dahi zorlanıyorum. Bugün sizlere Antalyaspor maçında da olduğu gibi, saha içerisinde bir şekilde takıma yardımcı olabileceğimi gösterdiğim sürece, her sabah uyandığımda, o bitmeyen, antrenman yapma isteğiyle uyandığım sürece, futbol oynamaya devam ettiren o devasa tutkum devam ettiği sürece, bu işi tüm benliğimle yapma aşkım devam ettiği sürece ve her şeyden en önemlisi fiziken ve mental açıdan saha içinde devam etmeye uygun hissettiğim sürece, kariyerime o dört çizginin içinde devam edeceğimi ifade etmek istiyorum. Teşekkürler.”

Öte yandan 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası dahil forma giydiği 9 maçta 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler