Eski Malatyasporlu Jody Lukoki'nin oğlundan babasına hüzünlü veda

Feride Kara
13.05.2022 - 16:22 | Son Güncellenme: 13.05.2022 - 16:33

Bir dönem Yeni Malatyaspor forması da giyen Jody Lukoki'nin hayatını kaybetmesinin ardından Twente futbolcuları ve Lukoki'nin oğlu veda töreni düzenledi

Eski Malatyasporlu Jody Lukoki'nin oğlundan babasına hüzünlü veda

Süper Lig ekiplerinden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’da bir dönem forma giyen ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybettiği açıklanan Jody Lukoki için Twente bir veda töreni düzenledi. Törende Lukoki'nin küçük oğlu futbolcularla sahaya çıkarken üzücü bir veda töreni ile babasını uğurladı. 

Malatyaspor'dan başsağlığı mesajı

Yeni Malatyaspor ise “2020 – 2021 Süper Lig sezonunda kulübümüzün formasını terleten Jody Lukoki'nin vefat ettiği haberini üzüntü ile öğrendik. Ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz” şeklinde açıklama yapmıştı.

İlgini Çekebilir
Jody Lukoki'nin ölümüyle ilgili korkunç iddia!
Habere Git

Ailesi mi ölümüne sebep oldu?

Hollanda basınında çıkan haberlere Jody Lukoki ailesiyle tartıştı ve dövüldü. Pazar günü Lukoki'nin ailesi tarafından saldırıya uğrafıktan sonra baş ve dizindeki ağrılar sebebiyle hastaneye gittiği belirtildi. Doktorların ciddi şekilde enfeksiyon kapan bacağını kesmeye karar verdikleri, ameliyattan sonra komaya giren Lukoki'nin kalp krizi geçirerek öldüğü kaydedildi. Ölümünün arkasında ailesinin olduğu iddiaları üzerine polis soruşturma başlattı. 

Jody Lukoki kimdir?

Demokratik Kongolu oyuncu, Ajax alt yapısında yetişti ve daha sonra Twente, Pec Zwolle, Ludogorets ile Yeni Malatyaspor formaları giydi. Son olarak Twente'de oynayan Lukoki'nin sözleşmesi kız arkadaşına saldırmaktan suçlu bulununca Hollanda ekibi tarafından feshedildi. Orta sahada görev yapan Jody Lukoki'ye ertelemeli 3 yıl hapis ile 80 saat toplum hizmeti cezası verilmişti.

 

Senin için hazırladığımız haberler