Johan Cruijff Arena'da Şenol Güneş istifa sesleri

İsa Kethüda
07.09.2021 - 22:38 | Son Güncellenme: 08.09.2021 - 00:43

A Milli Futbol Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu altıncı maçında Hollanda ile karşı karşıya geldiği maçta Şenol Güneş istifaya davet edildi.

Johan Cruijff Arena'da Şenol Güneş istifa sesleri

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu altıncı maçında Hollanda ile Johan Cruijff Arena'da karşılaştı.

Hollanda maça golle başladı

Maça hızlı başlayan ev sahibi Hollanda, henüz 55. saniyede Davy Klaassen, 16 ve 38. dakikada Memphis Depay'ın attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. 

İstifa sesleri

Skorun 3-0 olmasının ardından taraftarlar teknik direktör Şenol Güneş'i istifaya davet etti. Bilindiği üzere Letonya ve Karadağ maçlarında alınan beraberlikler sonrası da tecrübeli teknik adam istifaya çağrılmıştı. 

"Niye bağırdılar diye benim bir şey söylemem mümkün değil"

Güneş, Karadağ maçı sonrası istifa soruları üzerine, "Seyirci tezahürat yapar. Niye bağırdılar diye benim bir şey söylemem mümkün değil. Kazanırsan alkışlar, kaybedersen olumsuz bakar. Elimizden gelen gayreti gösterdiğimizi düşünüyorum. Birini suçlayarak bir yere varabileceğimizi düşünmüyorum. Bir kızgınlık ve üzgünlük var" açıklamasında bulunmuştu.

Taraftarlar tribünü terk etti

Öte yandan Hollanda'nın skoru 6-0 yapmasının ardından Türk taraftarlar tribünü terk etti. 

İlgini Çekebilir
Çağlar Söyüncü, Hollanda maçında atıldı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler