Jordan Henderson'dan anlamlı hareket!

01.05.2020 - 16:57 | Son Güncellenme: 01.05.2020 - 17:04

Jordan Henderson'dan anlamlı hareket!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un kaptanı Jordan Henderson, anlamlı bir harekete imza attı. David Kerruish adlı bir Liverpool taraftarı geçtiğimiz yıl anne ve babasını kaybettikten sonra zorlu bir süreç geçirdi. Bu yüzden eşi ve kardeşi, kendisinin moralini yükseltmek ve iyi hissetmesi için bir şeyler yapmak istediler. Liverpool kulübüne mektup yazan ve David Kerruish için yapabilecekleri bir şey olup olmadığını soran ikili, harika bir geri dönüş aldı.

Liverpool kulübü, duruma duyduğu üzüntüyü dile getirirken, kendilerinin sıkı bir taraftarı olan Kerruish'i antrenman sahalarında ağırlamak istediklerini belirttiler. Ancak salgın hastalığın bir anda tüm dünyayı etki altına alması ve hayatı durma noktasına getirmesi bu görüşmenin ertelenmesine sebep oldu.

Video konferans yoluyla buluştular!

Ancak durumun farkında olan Liverpool kaptanı Jordan Henderson, taraftarı için kolları sıvadı. David Kerruish'in eşi ve kardeşine ulaşan Henderson, kendisiyle sürpriz bir video konferans görüşmesi yapmak istediğini belirtti.

İkili arasında duygusal bir konuşma geçerken, karşısında Liverpool kaptanını gören David Kerruish, göz yaşlarını tutamadı. Liverpool'un sponsorlarından biri olan NIVEA Men, David için 2 sezonluk bir kombine hediye etti. Kaptan Henderson, kendisi ve ailesiyle tanışmak için sabırsızlandığını ifade ederken, salgın sonrasında kendisini ve ailesini Liverpool antrenmanlarına davet etti.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler